Lidia Buble, pe șleau despre Cornel Ilie și Răzvan Simion! A spus tot ce se petrece între ei! În sfârșit, a recunoscut

0

Lidia Buble a reușit, în ultimele câteva luni, să provoace controverse care mai de care mai fierbinți în lumea showbiz-ului din cauza relației pe care o are cu artistul Cornel Ilie, speculațiile legate de amorul interzis cu Costin Gheorghe, dar și prin prisma despărțirii de matinalul Răzvan Simion.
Așa că, pentru a se lămuri toate aceste discuții, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a vorbit despre bărbații din viața ei, dar și despre momentul în care se va căsători și va avea copii.
Cu privire la Cornel Ilie, solistul de la Vunk, alături de care, în ultima perioadă, petrece tot mai mult timp și, culmea, par să fie foarte atenți unul cu celălalt, Lidia Buble a fost categorică. ”Nu suntem iubiți, avem o relație de prietenie și suntem doi artiști care am lansat o piesă împreună”, a explicat Lidia Buble, dar fără să intre prea mult în amănunte și fără să explice, de fapt, care sunt motivele pentru care, atunci când Cornel Ilie cântă, de exemplu, la pian, nu își mai poate lua mâna de pe el.
Relația ei cu Răzvan Simion este, cu siguranță, una mult, mult mai complicată, cu atât mai mult cu cât între Lidia Buble și celebrul matinal a fost o poveste de iubire care a durat ani buni și care a fost asumată în timpul divorțului de prima soție a prezentatorului TV, cântăreața fiind învinuită că ar fi distrus familia vedetei. ”Noi ne înțelegem în continuare foarte bine, noi lucrăm împreună, el este managerul meu și suntem doi oameni maturi care au știu să separe viața sentimentală de cea profesională”, a explicat Lidia Buble.
În altă ordine de idei, Lidia Buble a vorbit și despre viitorul ei. Și, extrem de explicită, a recunoscut că își dorește foarte mult să aibă doi sau trei copii, dar are niște condiții pentru a deveni mamă. Mai exact, a precizat Lidia Buble, întâi dorește să se căsătorească, iar apoi, dacă va fi să fie, va încerca să devină mamă.

Cornel Ilie, despre relația cu Lidia Buble
„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a mărturisit cântărețul la Teo Show. Întrebat cum răspunde acestor întrebări, solistul trupei Vunk a mărturisit că „le dă cu seen”. „O știți p-aia cu: „Le dau cu seen?”, a fost reacția lui Cornel Ilie.