Lidia Buble, apariție șocantă la TV. Artista, plină de vânătăi: „Pur și simplu m-am trezit…”

0

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes în plan profesional și are de partea ei un public larg care o iubește. De curând, artista a șocat cu una dintre aparițiile sale, prin care a lăsat să se vadă pe mână o vânătaie mare.

Lidia Buble, vânătă pe mână

Lidia Buble trece printr-o perioadă destul de grea. În plan profesional îi merge foarte bine și are mare succes, mai ales după participarea la Asia Express, dar nu la fel de bine îi merge și în plan sentimental. S-a despărțit de iubitul ei și este din nou o femeie singură, dar se concentrează tot mai mult pe carieră.

Artistei îi merge foarte bine din acest punct de vedere și anul acesta a fost cu adevărat unul bun pentru ea. A lansat mai multe piese de succes, a obținut rezultate notabile la Asia Express și, de curând, a făcut și propriul ei parfum, cu care sper să dea lovitura.

Acum merge la TV pentru a-și promova piesa „Extrapolăm”, care deja se numără printre preferatele fanilor. Totuși, la ultima sa apariție, Lidia a reușit să șocheze. Toți cei de acasă, dar și prezentatorii au observat că are o vânătaie mare pe braț, motiv pentru care au încercat să afle de unde provine. Atunci, Lidia a explicat că, pur și simplu, a apărut peste noapte.

“Piesa nouă vorbește despre viața mea. Este o poveste personală pe care am pus-o pe muzica. Nu știu de unde am vânătaia asta. Pur și simplu m-am trezit cu ea astăzi de dimineață din senin. Iubesc și sunt fericită!”, a declarat Lidia.

Lidia Buble, adevărul despre despărțire

Se vorbește tot mai mult despre despărțirea dintre Lidia Buble și Harlys Beccera. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, dar părea a fi ceva serios, pentru că artista deja făcea planuri de viitor cu noul bărbat din viața ei.

Lidia a precizat că a rămas în relații bune cu Harlys, dar nu vrea să dezvăluie a cui a fost vina, pentru că este de părere că amândoi au greșit și acum nu mai contează. Vedeta se consideră o persoană amuzată și recunoaște că fostul ei iubit a fost un bărbat bun, de la care a avut de învățat.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a spus artista.