Lidia Buble a vorbit despre momentul când va îmbrăca rochia de mireasă: „Sunt gata de măritat”

eduard

Lidia Buble a luat prin surprindere cu cele mai recente declarații. Cântăreața a dezvăluit că acum e specialistă în bucătărie, așa a zis că e gata de măritat. Artista se iubește de mai bine de un an de zile cu Horațiu Nicolau, care e mai mare cu 32 de ani decât ea.

Într-un interviu pentru Playtech, Lidia Buble a dezvăluit de ce s-a retras pentru o perioadă, nici la emisiuni de televizine nu mai merge. O să mă vedeți foarte rar pe la evenimente. Nu știu dacă să zic din păcate’ sau din fericire’, chiar dacă sunt o persoană foarte prietenoasă și iubesc maxim oamenii, dar eu am foarte rar momente de pauză, să am momente când pur și simplu să stau acasă. Din păcate, sunt foarte departe de casa mea, de casa părintească din Ardeal și încerc, măcar, prin telefon să vorbesc cu ei sau gătesc ceva bun și mă uit la un film sau chiar îmi chem surorile la mine, dacă dă Dumnezeu.

Cu unele dintre surorile mele mă văd mai des, cu altele mai rar, dar, de exemplu, în seara asta, una dintre ele mă așteaptă acasă, iar eu stau ca pe ace. Abia aștept să merg acasă! Oricum le văd foarte rar și mă simt ca o mamă care își lasă puii acasă. Deși, sunt mai mică decât două dintre ele și mai mare decât alte două, am impresia că sunt responsabilă și am grija de mamă. Am impresia că doar eu le pot proteja, le pot apăra.’, a declarat Lidia Buble (30 de ani) pentru Playtech Știri.

Totodată, ea a vorbit despre cât de pricepută e în bucătărie. A dat de înțeles că îi gătește des iubitului ei, Horațiu Nicolau (62 de ani), că e gata de măritat. A vorbit și despre momentul când va îmbrăca rochia de mireasă.

„Mai des, mă puteți găsi în magazinele de veselă. Nu știu ce m-a apucat, dar am o pasiune nebună pentru bucătărie, în ultima perioadă. În ultima perioadă gătesc mult, doar atunci când sunt acasă, că de cele mai multe ori sunt plecată din țară. Mă bucur că s-a lipit pasiunea și de mine, că toate surorile mele găteau fel de fel de preparate, eu știam doar ouă prăjite și alea erau zdrențuite.

Acum m-am specializat. Fac ciorbe, supe, tocănițe, aproape orice. Nu gătesc mâncare cu carne, pentru că nu prea mănânc carne. Nu sunt vegană, am încercat, dar nu se lipește de mine. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar deocamdată nu este cazul. O să aveți invitație, cu siguranță!’, a mai spus vedeta.

Lidia Buble, despre Horațiu Nicolau: „Este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi’
După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a devenit foarte discretă privind viața personală și își trăiește povestea de iubire Horațiu Nicolau departe de ochii lumii. Chiar dacă artista nu vrea să-și afișeze relația în public și cei doi sunt zgârciți în apariții publice, Lidia a făcut noi dezvăluiri despre relația ei, mărturisind că este extrem de fericită.

Lidia Buble a vorbit despre Horațiu Nicolau, într-un interviu pentru ciao.ro, iar când a fost întrebată dacă e fericiră, artista a răspuns fără să stea pe gânduri: „Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum’

Mai mult, fosta iubită a lui Răzvan Simion a mărturisit că bărbatul din viața ei o îndeplinește pe deplin. „Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin.’, a mai spus Lidia.

Cu cine a fost căsătorit Horațiu Nicolau
Horațiu Nicolau a revenit în atenția publicului după ce au apărut primele zvonuri că ar forma un cuplu cu Lidia Buble. Omul de afaceri milionar a fost căsătorit cu Andreea Nicolau vreme de ani buni. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fiice minunate. Ei bine, mariajul lor a ajuns la sfârșit din mai multe motive, ce nu au fost făcute publice, asta fiindcă celebrul afacerist și-a ținut viața departe de lumina reflectoarelor.

Totuși, Horațiu și fosta lui soție au mai fost în atenția publicului, ei fiind nașii de cununie ai lui Cristian Boureanu și ai Valentinei Pelinel pe când formau o relație. De asemenea, au avut partea de botezuri de lux atunci când și-au creștinat fiicele, Madonna fiind una dintre artistele care a cântat la frumosul eveniment.

Cu toate astea, Andreea și Horațiu Nicolau au ales să meargă pe drumuri separate și au divorțat. După divorțul de Andreea, fosta lui soție, omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în compania altor domnișoare, iar de aproape doi formează un cuplu cu Lidia Buble și locuiesc împreună. În ciuda diferenței de vârstă de 32 de ani dintre ei, cei doi par că se înțeleg foarte bine, iar artista nu i-ar refuza cerea în căsătorie.

Lasă un comentariu