Laurențiu Reghecampf, despre cele mai mari probleme ale vieții. Antrenorul trece prin momente grele: „Sper să fie bine…”

0

Laurențiu Reghecampf trece prin cea mai grea încărcată perioadă a vieții sale, dar și cea în care și-a găsit, în sfârșit, fericirea. Antrenorul a participat la un podcast în cadrul căruia a vorbit despre cele mai triste evenimente din viața sa, care l-au pus greu la încercare, dar și despre regrete.

Mama lui Reghe este grav bolnavă

Ce a făcut Reghe cât Anamaria era plecată în Dubai. Impresara nu se aștepta la asta plin divorț cu Anamaria Prodan, după mai bine de 13 ani de iubire. Cei doi au ajuns la capătul relației și nu mai este cale de întoarcere. Antrenorul deja și-a refăcut viața și va deveni tătic în câteva luni, semn că este fericit alături de noua lui iubită.

Antrenorul Craiovei a fost foarte rezervat în declarații mereu și a preferat să păstreze pentru el ce părerile și ce trăiește cu adevărat. Invitat în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, de pe Youtube, Laurențiu Reghecampf a fost foarte deschis și a făcut mai multe dezvăluiri despre cele mai grele momente prin care a trecut, pe care ar vrea să le șteargă complet.

Reghe își amintește că moartea tatălui său a fost un eveniment care l-a marcat profund, dar cel mai tare l-a durut pierderea primului său copil. Fetița a murit la puțin după împlinirea vârstei de un an din cauza unor probleme de sănătate. Acum, mama sa suferă de cancer și face chimioterapie, dar speră că se va vindeca.

“Moartea tatălui meu a fost un șoc, a fost a doua înmormântare la care am participat după cea a fetiței mele. Fetița mea a murit la un an și două luni, inima ei nu se formase normal. Ne-am dat seama la șase luni, obosea când mânca și a avut o pneumonie care n-a putut fi tratată. Mama are acum cancer, face chimioterapie, sper să se facă bine și să fie totul ok”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf are regrete

Antrenorul a recunoscut că traversează o perioadă grea, căreia îi face față cu greu, dar speră că lucrurile vor reveni la normal. Antrenorul mărturisește că a făcut greșeli de-a lungul timpului, de care este conștient și pe care le regretă, dar este de părere că orice om greșește. Se mulțumește cu ce are și se bucură de tot ce îi oferă viața.

„Este o perioadă foarte grea și sper să treacă. Am făcut multe greșeli, cred eu că fiecare dintre noi avem parte de situația de a face greșeli. Am fost mulțumit cu ce am întotdeauna”, a recunoscut Laurențiu Reghecampf.