Laurențiu Reghecampf a răbufnit. Declarație oficială despre divorț, partaj și avere

0

Laurențiu Reghecampf a transmis un comunicat de presă pentru ca toată lumea să-i afle punctul de vedere în scandalul divorțului de Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a ținut să facă anumite precizări legate de divorț, de partaj, precum și de moștenirea pe care încă soția sa a primit-o de la regretata ei mamă, Ionela Prodan.

Laurențiu Reghecampf: acțiunea de divorț și partaj a fost introdusă în luna august

Reghe a vrut ca toată lumea să știe că acțiunea de divorț și partaj a fost introdusă în luna august a acestui an și că primul termen de judecată este programat pentru data de 7 ianuarie 2022. Antrenorul Craiovei a precizat că nu-și dorește ca viața lui privată și căsnicia lui să fie obiectul unei dezbateri de interes public.

Reghecampf a ținut să facă o precizare importantă cu privire la averea moștenită de către Anamaria Prodan de la regretata sa mamă, artista Ionela Prodan. Astfel, el a subliniat că nu a revendicat niciun bun din această moștenire și nu a avut vreodată pretenții în acest sens.

Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale, a precizat Laurențiu Reghecampf.

Comunicatul de presă a fost postat pe pagina de Facebook a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal a vrut ca toată lumea să știe că în ianuarie este primul termen în procesul de divorț cu Anamaria Prodan și că atunci se vor tranșa toate aspectele.

Reghecampf: copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate

Prin intermediul comunicatului, Reghe a spus că va avea în continuare grijă de copiii săi care vor fi o prioritate, se va implica în educația lor și va continua să-și îndeplinească rolul de tată, să le ofere dragoste și sprijin neocondiționat.

El a precizat că de acum înainte, aparițiile sale publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor și că nu se va implica în discuții de natură conflictuală, aici făcând referire la Anamaria Prodan.

Amintim faptul că săptămâna trecută, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o confruntare în direct, la postul de televiziune patronat de către impresara de fotbal.

Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, Anamaria va oferi un punct de vedere cu privire la declarațiile soțului ei.