Laurențiu Reghecampf a plecat singur în Arabia Saudită. Motivul pentru care iubita însărcinată nu-l…

eduard

Laurențiu Reghecampf a plecat singur să antreneze echipa Al Tae din Arabia Saudită, fără iubita lui, Corina Caciuc, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor. Din fostele două căsnicii, Laurențiu mai are doi fii. Un apropiat al cuplului a dezvăluit din ce motiv Corina nu-l poate însoți în Orientul Mijlociu.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează un cuplu de mai mulți ani. Împreună au un fiu, Liam, în vârstă de 1 an. Recent, cuplul a anunțat că vor mai avea un copil. Din primele două mariaje, Laurențiu mai are două băieți, Luca și Laurențiu Junior. În momentul în care el și Corina s-au cunoscut, Laurențiu încă era căsătorit cu a doua soție, Anamaria Prodan.

Motivul pentru care Corina Caciuc nu-l poate însoți pe Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită, însărcinată fiind: „Nu i-a convenit situația”
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au separat în vara anului 2021, însă divorțul dintre ei încă nu s-a pronunțat. Din acest motiv, Laurențiu nu se poate recăsători cu actuala parteneră. Acesta este și motivul din cauza căruia Corina Caciuc nu-l poate însoți în Arabia Saudită. Statul din Orientul Mijlociu interzice cuplurilor necăsătorite să locuiască împreună.

„În apelul făcut pentru divorț, Tribunalul Ilfov a stabilit termenul de judecată tocmai în aprilie 2024 pentru că au multe dosare. Laurențiu a plecat acum în Arabia Saudită și nu o poate lua pe Corina cu el din cauză că nu sunt căsătoriți, iar ea acum așteaptă al doilea bebeluș. Nu știu cât o să stea Laurențiu acolo, dar teoretic ar fi două sezoane. Corinei nu i-a convenit situația, dar nu a avut ce face. A fost deranjată. Laurențiu și-a lăsat acasă restul familiei și a plecat să antreneze. Legea islamică spune că nu poți locui cu un bărbat dacă nu ești căsătorită cu el”, au declarat surse apropiate cuplului, pentru Click!.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț de Anamaria Prodan înainte ca iubita lui să rămână însărcinată
După ce a fost acuzat că s-a despărțit de Anamaria Prodan doar pentru că actuala parteneră, Corina Caciuc, a rămas însărcinată, Laurențiu Reghecampf a clarificat că relația dintre el și impresară se destrămase cu mult înainte.

„Eu cred că am băgat divorțul cu o lună sau două înainte să rămână gravidă Corina. Nu a avut nicio legătură divorțul cu faptul că a rămas gravidă. Nu”, a declarat Laurențiu Reghecampf în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Despre o viitoare căsătorie, Laurențiu a mai declarat: „Urmează, vedem. În momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam. Important e să îmi termin divorțul. Important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”.

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc? „Sunt foarte fericit”
„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, declara Laurențiu Reghecampf în februarie 2022, în podcastul „Acasă la Măruță”.

A continuat descriind-o pe Corina drept „enervant de sinceră” și „căpoasă”. A mai spus, totodată, că întotdeauna l-a susținut și că niciodată nu i-a cerut să divorțeze.

Lasă un comentariu