Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost puse la zid după câștigarea marelui premiu de la America Express 2023. Un scandal uriaș a fost stârnit

eduard

În urma marelui final al emisiunii America Express, un val de dezamăgire imens a cuprins telespectatorii, care au așteptat cu sufletul la gură verdictul final. Cu toate că experiența a fost intensă și plină de momente memorabile, mulți dintre urmăritori au exprimat nemulțumirea lor față de alegerea făcută în ceea ce privește câștigătorii.

Mulți dintre fani au reacționat vehement, afirmând că această finală i-a determinat să renunțe la urmărirea show-ului în viitor. Dezamăgirea lor a fost alimentată de convingerea că verdictul final nu a reflectat cu adevărat eforturile și meritele participanților, iar aceasta a fost o lovitură grea pentru acei telespectatori loiali care și-au dedicat timpul săptămânal pentru a urmări America Express.

Acuzații de blat la America Express
În special, frustrarea a fost îndreptată către Laura Giurcanu și Sânziana Negru, câștigătoarele sezonului, care, în opinia majorității, nu au fost alese pe merit. Astfel, unii dintre cei mai pasionați fani au anunțat public că nu vor mai susține acest reality show în viitorul apropiat, considerând că încrederea lor în corectitudinea competiției a fost știrbită.

În contrast, mulți dintre acești dezamăgiți telespectatori au susținut vehement că frații Alexia și Aris Eram erau cu adevărat echipa care merita să iasă învingătoare din această experiență. Argumentele lor se bazează pe performanțele remarcabile ale fraților Eram pe parcursul întregii competiții, demonstrând un spirit competitiv și abilități impresionante.

„Felicitări Aris și Alexia sunteți câștigătorii acestei ediții! Sunteți niște copii minunați și frumos educați. Bravo!”, „Dezamăgitor. Frații meritau să fie câștigători”, „Felicitări Alexia Eram și Aris! Sunteți eroii sezonului”.

„Nu au meritat deloc trofeul ! Erau tot timpul pe la mijloc! Pe când Alexia și Aris erau mereu în top 3” sau „Dezamăgire, frații Eram meritau trofeul. Au fost sufletul sezonului, copii frumoși, educați, ambițioși, deloc răsfățați”, sunt câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Reacția Alexiei Eram, după ce a pierdut marele premiu
Alexia Eram, una dintre participantele marcante ale emisiunii, și-a exprimat tristețea într-un mesaj emoționant după finală. Ea a dezvăluit că plecase cu speranța de a aduce acasă trofeul mult dorit, însă circumstanțele au fost în defavoarea ei. Cu toate acestea, a subliniat că este fericită că oamenii au avut ocazia să o cunoască așa cum este în realitate, și că a avut o experiență de neuitat alături de fratele său.

„Desigur că ne-am fi dorit să câștigăm acest concurs pentru că oricine intră într-o competiție visează la trofeu! Suntem foarte fericiți însă, deoarece ați putut să ne cunoașteți!

Și pentru că am luat parte la superba aventură America Express până la capăt! Poveștile trăite acolo și oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea și sufletul într-un mod aparte”, a scris Alexia Eram pe pagina de Instagram.

Lasă un comentariu