Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express 2023. Alexia și Aris Eram au pierdut marea

eduard

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express 2023, sezonul 6. Alexia și Aris Eram au pierdut marea finală și premiul de 30.000 de euro, însă au avut parte de o experiență de neuitat.

Într-un final palpitant și plin de provocări, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat America Express – Drumul Soarelui, sezonul 6. Cele două concurente au reușit să înfrunte toate probele și obstacolele, ajungând astfel în marea finală, unde au luptat cu determinare.

În finala emisiunii, Laura și Sânziana au concurat într-un duel tensionat cu perechea formată din Alexia Eram și Aris Melkior, copiii celebrei Andreei Esca. Ambele echipe au dat totul pentru a câștiga, însă norocul a fost de partea echipei formate din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

În ciuda eforturilor remarcabile ale Alexiei și Aris, Laura și Sânziana au reușit să parcurgă cu succes ultima etapă a competiției și să ajungă primele la Irina Fodor, cucerind astfel titlul mult dorit de câștigătoare ale America Express – Drumul Soarelui, sezonul 6.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, despre participarea la America Express
,,Într-o singură zi, trecem prin toate stările, de la agonie, la extaz și trăim totul super intens. Sunt momente care se simt atât de grele și atât de imposibil de trecut peste ele și atunci e cel mai greu să reușești să nu renunți și să găsești energia potrivită. E frustrant să știi că nimic nu depinde de tine!, au dezvăluit LauraGiurcanuși Sânziana Negru, care au pornitîn aventura vieții lor, plină de neprevăzut și de adrenalină: ,,Habar nu ai ce urmează să se întâmple în următoarele zece minute!’.

Împreună, și la bine, şi la greu, pe Drumul Soarelui, Sânziana și Laura au trecut, nu doar o dată, de la agonie la extaz: ,,Acum plângem, acum râdem!, dar prietenia dintre ele s-a dovedit a fi mai solidă ca oricând: ,,Relația dintre noi două este mai bună decât am sperat acasă; este o relație care ne învață lucruri noi una despre cealaltă, avem un scop comun și suntem mai apropiate ca oricând’.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România. Aventura lor pe Drumul Soarelui începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Andreea Esca, reacție după ce Alexia și Aris au pierdut finala America Express
După marea finală care a fost difuzată în a treia zi de Crăciun, Alexia Eram s-a destăinuit cu privire la experiența la care s-a înhămat cu fratele ei.

„A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri. Mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu. Pot spune că l-am regăsit.

În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris. Cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi’, a mărturisit Alexia Eram la Antena 1.

Andreea Esca a reacționat și ea imediat după Alexia și Aris au pierdut finala America Express. Ea postat imagini cu cei doi copii, arătându-și susținerea fără a adăuga prea multe cuvinte, doar două inimioare. Alexia Eram a fost una din protagonistele celui de-al doilea sezon America Express. S-a clasat, alături de Aris, în scurt timp, în topul preferaților telespectatorilor.

Nu a avut niciun mesaj, însă pe Facebook fanii au reacționat la secțiunea de mesaje. „Felicitări! Au fost preferații mei și sunt câștigători, indiferent de rezultatul auzit!’. „Felicitări sunt minunați, ei sunt câștigătorii mei Alexia este minunată, chiar dacă este așa plângăcioasă, Aris ești adorabil, ai știut întotdeauna cum să-ți temperezi sora, să vă iubiți toată viața, că așa fac frații, vă ador!’. „Citesc comentariile și realizez ca așa simt și eu: pentru mine, Alexia și Aris sunt câștigătorii America Express! Felicitări, sunteți minunați! Felicitări părinților pentru educația dată!’. „Nu m-am uitat niciodată, la niciun concurs. Acum m-am uitat special pentru voi. Tineri, deștepți, frumoși, foarte educați, modești, cu mult bun simt etc. Respect pentru părinții care v-au crescut și educat. Cu așa oameni educați mai avem speranță că țara asta are un viitor. Va iubesc’.

Laura Giurcanu, reacție acidă după terminarea show-ului America Express
După ce a câștigat finala America Express, Laura a ținut să-i mulțumească partenerei sale din show, dar nu a ezitat nici să-și exprime nemulțumirile. Ea și-a arătat supărarea pentru faptul că nu au fost arătate multe momente frumoase cu ele.

„S-a terminat America Express si pentru noi. Castigatoare. A fost o experienta atat de frumoasa si intensa pe care am trait-o cu prietena mea, pentru care pot fi doar recunoscatoare, cu siguranta ne-a schimbat si ne-a facut oameni mai completi. Ne-a aratat ca viata e mai mult decat stiam si ne-a reconfirmat ce oameni norocosi suntem, noi toti. Norocosi si privilegiati. Am avut atat de multe momente frumoase, pe care mi-ar fi placut sa le revad si la TV ca sa ma pot bucura din nou de ele. Ramanem cu clipele de neuitat pentru noi si bucuria ca ele s-au intamplat. Iar pentru Sanziana, nu as fi putut sa traiesc nebunia asta cu nimeni altcineva si ne leaga asta pentru totdeauna. Poate nu a aparut de fiecare data cand iti spuneam ce femeie incredibila, puternica si misto esti, desi o faceam des. Ne-am sustinut, ne-am incurajat si ne-am ridicat. Ma bucur ca existi si nu meritai altceva decat locul 1, ma bucur ca impreuna l-am obtinut. Iar amandoua am castigat o sora pe viata, asta e premiul adevarat. @sanziananegru’, a scris Laura.

Lasă un comentariu