Laura Giurcanu și Aris Eram și-au spus adio. Răspunsul dat de influenceriță când a fost întrebată…

eduard

Laura Giurcanu a spus adevărul despre relația cu Aris Eram, cu care a fost surprinsă sărutându-se după filmările pentru America Express, reality show la care au participat amândoi. Prezentă recent la un eveniment, fosta concurentă de la America Express a răspuns la întrebarea: formează sau nu un cuplu cu Aris, fiul Andreei Esca și al milionarului Alexandre Eram?

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși de paparazzii cancan.ro, în luna octombrie, în ipostaze tandre în mașină. Cei doi au fost pozați în timp ce se sărutau și se comportau ca doi îndrăgostiți, iar după apariția imaginilor au evitat să confirme sau infirme dacă formează sau nu un cuplu. Influencerița și fiul Andreei Esca au vorbit, însă, despre modul în care s-au cunoscut, și-au făcut complimente și declarații intime în fața camerelor. Acum, Laura Giurcanu a lămurit misterul.

Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram: „Momentan sunt bine singură”
„Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Nu-mi place să amestec relațiile cu munca. Glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”, a declarat Laura Giurcanu pentru spynews.ro.

Întrebată despre imaginile în care apare sărutându-se cu Aris Eram, Laura Giurcanu a răspuns zâmbind: „Nu cred, chiar? Nu am văzut”.

Interesant este că cei doi au petrecut împreună mai multe escapade, printre care o vacanță cu prietenii în Ibiza și una în Barcelona, oraș în care Aris Eram studiază.

Ce spunea influencerița, în timpul filmărilor pentru America Express, despre iubitul ei
Laura Giucanu a participat la America Express împreună cu Sânziana Negru, de care o leagă o prietenie strânsă. Pe parcursul filmărilor, cele două au adus în discuție și prezențele masculine din viața lor.

După ce au câștigat imunitatea, în una dintre ediții, Laura și Sânziana au primit câte 5 dolari pentru a-și cumpăra ceea ce își doresc. Fetele au mers la o tarabă cu suveniruri unde au găsit câteva brățări și coliere care le-au furat privirile. Sânziana a afirmat că atât ea, cât și Laura au cumpărat câte un suvenir pentru iubiții lor, Ștefan Floroiaca și Cezar Bîtlan.

„Noi avem bani de mai mult, dar nu vrem să îi cheltuim chiar pe bărbați. De aceea ne-am și târguit la alpace că ni s-au părut cam scumpe”, a precizat Laura care a negociat prețul unei brățări. „Astea le-am luat pentru bărbații din viața noastră”, a spus Laura Giurcanu în timp ce punea suvenirurile în geantă.

Ulterior, în timpul testimonialelor, influencerița a revenit asupra declarațiilor și a menționat că relația pe care o avea cu Cezar Bîtlan este „un pic incertă”.

„Când am plecat de acasă eu nu aveam iubit. A rămas un pic incertă situația, nu știu ce se va întâmpla până o să ajung acasă, așa că am luat o brățară să fie în caz de orice. Văd eu cui i-o dau”, a precizat ea, sub privirile amuzate ale colegei sale.

„În caz de orice. Dacă e, poate i-o dă altuia”, a completat Sânziana Negru.

Lasă un comentariu