Laura Giurcanu, declarație neașteptată despre Aris Eram, după ce au fost fotografiați sărutându-se: „Rămâne un mister…”

eduard

Laura Giurcanu, în vârstă de aproape 27 de ani, și Aris Eram, în vârstă de 20 de ani, au fost surprinși recent împreună de paparazzi în timp ce luau cina împreună la un restaurant cu specific indian, iar ulterior s-au sărutat în mașina creatoarei de conținut. Vezi imaginile AICI!

În septembrie, Laura Giurcanu și Aris Melkior Eram au fost împreună în vacanță în Ibiza, cu un grup de prieteni. Pe rețelele de socializare, fiul Andreei Esca a postat mai multe imagini din vacanță, unde apare și creatoarea de conținut. În prezent, cei doi filmează pentru Antena 1 un podcast alături de Sânziana Negru și Alexia Eram.

Într-un interviu acordat recent, Laura Giurcanu a vorbit deschis despre ce relații are acum cu ceilalți concurenți de la America Express.

„Cred că toată lumea se detașează, au trecut deja multe luni de când filmările s-au terminat și toată lumea este detașată de ideea de concurs și de ce s-a întâmplat. Abia m-am întâlnit cu Romică și Cătălin, am filmat ceva, de acolo vin acum. Suntem în relații foarte bune și cred că toată lumea este la fel! Cred că pot să vorbesc în numele tuturor atunci când zic că toată lumea a rămas în relații OK. E haios, mai ales pentru că noi nu știm ce s-a întâmplat cu celelalte echipe și nu știm ce au făcut ceilalți. E foarte amuzant! Tot ce vedem este nou și știm doar ce am făcut noi două!”, a spus creatoarea de conținut pentru EGO.ro.

În ceea ce privește imaginile în care a fost surprinsă sărutându-se cu Aris Eram, Laura Giurcanu a făcut o declarație neașteptată.

„Nu știu ce am făcut! Rămâne un mister, dacă interesează pe cineva! Dar nu cred că interesează pe prea multă lume, sincer!”, a spus ea pentru sursa citată.

Imaginea care a stârnit un val de comentarii
Laura Giurcanu și Aris Melkior Eram au apărut împreună într-o fotografie postată pe contul de Instagram al emisiunii America Express cu scopul de a-i determina pe fanii show-ului să le adreseze diverse întrebări legate de curiozitățile pe care le au cu privire la competiția care face recorduri de audiență la Antena 1.

Cu toate acestea, întrebările fanilor nu au fost legate în mare parte de emisiune, ci de faptul că Aris Eram părea a purta luciu de buze, la fel ca și Laura Giurcanu, lucru care a aprins imaginația internauților.

„Aris, ce luciu de buze folosești?”
„Mi se pare mie sau Aris are luciu de buze pe buze???”
„Sunt împreună?”
„Sunteți tare frumoși în poză asta, formați un cuplu?!”
„Le sta așa bine împreună”
„Te-a dat bine cu luciu de buze”
„Sunteți foarte foarte frumoși”
„Care era probabilitatea să fie amândoi dați cu luciu de buze? Balsamul de buze pentru bărbați nu lucește așa tare”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Lasă un comentariu