Lăsați un pahar cu sare sub pat si aflați care sunt dușmanii vostri. Învățături de la bătrâni

eduard

Se spune că, dacă așezi un pahar cu sare sub patul tău, vrăjmașii tăi vor ieși la iveală. În acest articol, voi încerca să-ți arăt cum poți să-ți recunoști toți cei care nu îți doresc binele.

În viața noastră, comunicarea este mereu în schimbare. Oamenii trec, iar noi suntem înconjurați de indivizi buni și răi.

Fiecare zi aduce noi interacțiuni cu diverse tipuri de energii. Unii ne doresc fericirea și sunt sinceri, în timp ce alții pot să ne invidieze sau să ne dorească răul. Fiecare conversație schimbă felul în care trăim și cum ne simțim.

Există cei care ne susțin necondiționat, dorindu-ne numai bine, și acei prieteni apropiați cu care petrecem mult timp, împărtășind experiențe și secrete.

Apoi, sunt acele relații superficiale, în care vorbim doar despre subiecte ușoare, fără o legătură specială. Cu toate acestea, există și oameni care pot să ne facă rău.

Acești indivizi nu își arată intențiile, fiind discreți și pașnici în aparență. Pot părea empatici față de problemele noastre, dar în inimile lor se bucură când ni se întâmplă ceva rău.

Când viața îți surâde, radia fericirii tale strălucește în ochi și comportament. În astfel de momente, invidioșii și cei răutăcioși pot deveni vizibili, chiar emițând energii negative.

Ulterior, viața poate lua o întorsătură neplăcută: relații pierdute, probleme de sănătate sau chiar dificultăți la locul de muncă. Fiecare se confruntă cu provocări, dar nu toți înțeleg motivul din spatele lor.

Dacă simți că treci printr-o perioadă neagră și presupui că cineva îți dăunează, un ritual poate ajuta. Poate identifica persoana care-ți aduce rău, fie prin vrajă sau invidie. Ritualul se poate efectua în oricare fază a lunii.

Pasul 1: Lăsați un pahar cu apă în cameră timp de o zi, apoi seara, adăugați o lingură de sare înainte de culcare. Sarea va curăța energia negativă și revigora.

Pasul 2: Așezați paharul sub patul vostru. Alternativ, pe o noptieră sau comodă, dacă e cazul.

Pasul 3: Spuneți de trei ori: “Apă cu sare, dezvăluie vrăjmașul care-mi vrea răul. Deschide-mi mintea, vrăjmașul meu se arată. Amin.”

Aceasta ar trebui să ajute la identificarea energiei negative din viața ta.

Mai apoi, mergeți să odihniți și lăsați recipientul cu apă acolo până dimineața. La răsărit, aruncați puțină apă peste limita casei sau apartamentului vostru, iar surplusul o aruncați afară.

Este important să faceți acest gest simbolic. Veți observa că în curând, pe pragul vostru, va apărea cineva cu intenții negative. Cu siguranță, acea persoană va solicita ceva de la voi, într-un fel sau altul, și va avea nevoie de ajutor.

Aceasta va fi o reacție la ritualul vostru, dar nu ar trebui să răspundeți afirmativ. Simplu spuneți că nu puteți ajuta!

Pentru a vă proteja de astfel de indivizi malefici, puteți ascunde mâna dreaptă în buzunar în timpul comunicării și să gândiți în liniște:

“Adun gândurile negative în pumn, resping necazurile și ghinioanele.” Un simplu gest mental este suficient.

Veti observa o îmbunătățire în starea voastră și în calitatea vieții.

Lasă un comentariu