La un an de la mutarea sa în Spania, CRBL a făcut anunțul neașteptat: „E evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine”

0

A trecut un an de când CRBL a luat decizia radicală de a se muta definitiv din România. Artistul și-a făcut atunci bagajele și a plecat în Spania, țara în care s-a stabilit cu familia sa. Privind în urmă, câștigătorul de la „Asia Express” cântărește acum alegerea făcută.

Decizia pe care CRBL a luat-o acum un an, aceea de a se părăsi România, a fost una potrivită pentru cântăreț și familia sa. Cunoscutul artist susține astăzi că lucrurile merg în direcția bună și că nu regretă că a decis să plece din țară, scrie spynews.ro.

Ce se întâmplă cu CRBL, la un an de când a părăsit Bucureștiul pentru Valencia

CRBL a declarat că încă i se pare că a luat o decizie bună atunci când a plecat pentru totdeauna din țară și să se mute în Valencia.

„Mi-e bine unde sunt, cum sunt. În plus, nu s-a schimbat absolut nimic din decizia mea luată acum ceva vreme și pe care multă lume o cunoaște. Ceea ce s-a schimbat e la nivel social, la cel al comunicării, cu accentul pus pe social-media. Iar asta e evident pentru toată lumea, nu doar pentru mine”, declară CRBL pentru Playtech.ro.

Regreta-CRBL-mutarea-definitiva-din-Romania-„E-evident-pentru-toata-lumea-nu-doar-pentru-mine-1Artistul compune muzică tot pentru româniDeși nu mai locuiește în România, CRBL a mărturisit că face în continuare muzică pentru români. În acest context, artistul a spus că nu-i place să cânte în limba spaniolă. El a mai precizat că ascultătorii săi se află în România. Acesta este motivul pentru care va continua să cânte în limba maternă, cu toate că nu mai locuiește aici.

„Nu am de gând să mă atașez de limba spaniolă. Nu mă interesează deloc spaniola pentru a compune muzică. O fac în continuare în română și nu am niciun motiv să schimb asta!”, a mai spus CRBL.

A plecat din România din cauza lui Oase

CRBL a plecat din România la scurt timp după ce și-a dat seama că Oase, bunul său prieten, alături de care a câștigat trofeul de la „Asia Express”, l-ar fi trădat.

În anul 2019, CRBL și Oase erau desemnați marii câștigători ai competiției „Asia Express”, de unde au plecat cu un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Apoi, cei doi au primit o propunere din partea producătorilor „Asia Express”. Aceștia le-au propus să participe ca co-prezentatori în sezonul 3 al concursului de la Antena 1, mai scrie sursa citată. Atunci, CRBL s-a înțeles cu Oase să refuze oferta primită. Cu toate acestea, la scurt timp, artistul a aflat că cel mai bun prieten al său a acceptat experiența de pe Drumul Comorilor, „pe ascuns”.

Sursa foto: Instagram