La 84 de kilograme, Lorelei Bratu este cel mai cunoscut model plus-size din România: „Nu corpul tău…

eduard

Lorelei Bratu are 36 de ani și este cel mai cunoscut model plus-size din România. Ea militează pentru o lume în care frumusețea nu are legătură cu greutatea, înălțimea, culoarea părului sau a pielii.

Originară din Tecuci, județul Galați, Lorelei demonstrează că femeile pot fi frumoase și senzuale indiferent de câte kilograme au. Ea a ales să nu ascundă celulita și să nu se simtă prost pentru greutatea ei.

„Încerc să fiu vocea femeilor ca mine care se luptă să găsească un model cu care să rezoneze; care nu reușesc să se uite în oglindă și să-și spună [că își iubesc corpul], care duc războaie cu trupul lor și nu se simt confortabil cu ele”, a mărturisit Lorelei, după cum arată perfecte.ro.

Ea mai ținut să menționeze că în realitate nu corpul unei persoane este de vină, ci mentalitatea: „Faptul că slăbești nu te face prin minune mai inteligent, mai creativ, mai iubit, mai bun, mai satisfacut. Te face doar mai mic. Toate celălalte lucruri care nu-ți plac la tine, vor fi în continuare acolo. Nu corpul tău este problema, ci ceea ce crezi tu despre el.”

Lorelei Bratu a subliniat că prin mentalitatea ei pozitivă nu caută să promoveze obezitatea. „Nu promovez obezitatea și nici nu spun că toată lumea ar trebui să arate ca mine”, a zis ea. „Tot ce vreau să spun este că, indiferent că ai 40 sau 80 de kilograme, trebuie să-ți placă de tine și să trăiești viața din plin”.

Lasă un comentariu