Karmen, fiica lui Adrian Minune, a bătut o fată care i-a jignit tatăl! Artista a văzut negru în fața ochilor: „Am lovit-o rău”

eduard

Karmen Simionescu (25 de ani) este ca o leoaică atunci când vine vorba de familia ei. O singură vorbă nepotrivită la adresa tatălui său a fost suficient încât să ajungă la limita nervilor. Fiica lui Adrian Minune a văzut negru în fața ochilor și a lovit o fată care l-a jignit pe artist.

Adrian Minune (49 de ani) este un tată norocos! Are trei copii care îl fac mândru, două fete, pe Karmen și Adriana și un băiat, Adrian Junior. A avut mereu grijă să nu le lipsească nimic, așa că și ei, la rândul lor, îl iubesc necondiționat. Artistul și soția lui, Cati în vârstă de 48 de ani, au format o familie frumoasă. Cei doi și-au învățat copiii cât de importanți sunt părinții și frații. De aici, se poate explica și reacția lui Karmen atunci când cineva i-a jignit tatăl.

Karmen a lovit o fată care l-a jignit pe Adrian Minune
Fiica lui Adrian Minune a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a povestit o scenă ce s-a petrecut între ea și o altă fată. Tânăra respectivă l-a jignit pe artist, moment în care Karmen a răbufnit. Cântăreața nu a mai ținut cont de nimic și a sărit să o lovească.

„La un moment dat mi-a zis că: Tac-tu ăla piticu’. Mamă, am văzut verde în fața ochilor, negru, mov, albastru, toate culorile. Am lovit-o rău, i-am dat o palmă. Nu am mai dat în nimeni niciodată.

N-ai voie să zici așa ceva. Ai ceva cu mine, ai ceva cu sor-mea să zici că suntem copii și că ne jucăm, dar ce legătură are tata? Și pur și simplu mi-a plecat mâna.”, a declarat Karmen, în podcast-ul Acasă la Măruță.

Artista a menționat că ar fi putut accepta o jignire la adresa ei, dar nu a putut fi de acord ca fata respectivă să vorbească urât despre tatăl ei.

Adrian Minune a crescut-o pe Karmen „într-un glob de sticlă”
Adrian Minune a asigurat familiei partea financiară. Fiind plecat foarte des la concerte și evenimente, soția lui, Cati a fost cea care s-a ocupat mai îndeaproape de cei trei copii. Totuși, artistul s-a implicat și el în creșterea fetelor și a băiatului, iar Karmen a povestit despre el că a fost un părinte protector.

„Am fost un copil crescut într-un glob de sticlă, care nu a văzut realitatea, nu a văzut ce înseamnă răutatea oamenilor. Și nu a fost bine, nu. Și am avut o criză. Pe bune criză. Și m-am dus la mama și i-am zis: «Vreau să fiu un copil normal, vreau să îmi iau rolele, vreau să mă duc în parc, vreau să mă plimb cu autobuzul, vreau să fiu un copil normal».

Vremurile erau altfel atunci. Dacă ascultai manele erai nașpa, mai ții minte? Acum, toată lumea e pro manele. Pe vremea aia, maneliștii erau văzuți ceva rău. Tata și mama, tot din dragoste, au încercat să mă protejeze de tot ceea ce va urma.

Dacă tata venea acasă și mie îmi vibra telefonul, nu contează, fată, băiat, prieteni, ce erau, îl aruncăm. Pentru că tata, de când eram eu mică mi-a insuflat chestia asta de frică, să nu cumva să-mi fac vreun prieten, să nu cumva să greșesc ceva…”, a mai spus Karmen.

Din dorința de a-și proteja copiii, Adrian Minune a fost un părinte strict pentru ca cei trei să cunoască răutatea oamenilor din jur.

Lasă un comentariu