Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă diva

0

Jennifer Lopez (52 de ani) a făcut o gafă de proporții la un eveniment important de modă. Diva a a participat la un eveniment al casei de modă Dolce & Gabbana, ce a avut loc în Veneția. Artista, îmbrăcată cu o ținută spectaculoasă semnată Dolce & Gabbana, a fost surprinsă de paparazzi ieșind din hotel pentru a se îndrepta spre evenimentul respectiv. Jennifer Lopez era însoțită de bodyguarzii săi, de make-up artistul personal, Mary Philips și de hairstylistul personal, Chris Appleton.

Nimic ieșit din comun până aici, doar că într-una dintre fotografiile făcute de paparazzi se poate observa eticheta costumului extravagant pe care îl purta, semn că superstarul urma să returneze ținuta după eveniment.

Jennifer Lopez s-a făcut de râs la un eveniment Dolce & Gabbana. Cum a fost surprinsă divaLa evenimentul respectiv au mai participat nume mari ale Hollywood-ului precum Heidi Klum, Helen Mirren și January Jones.

Marele absent de la show-ul organizat de Dolce & Gabbana a fosu iubitul artistei, actorul Ben Affleck (48 de ani). Jennifer și Ben au redevenit un cuplu în vara acestui an, după ce cântăreața s-a despărțit de logodnicul ei Alex Rodriguez.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck au format, la începutul anilor 2000, unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi au fost logodiți, dar și-au anulat brusc nunta. După despărțire, J-Lo s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care are doi copii, gemenii Maximilian David si Emme Maribel, în vârstă de 11 ani. În 2005, Ben Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner, de care a divorțat în 2018. Affleck și Garner au împreună trei copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).