Jador de la „Puterea Dragostei” a făcut accident. Ce a pățit cântărețul la ceas de seară

0

Jador de la „Puterea Dragostei” este implicat într-un accident rutier. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D s-a tamponat în trafic cu un alt șofer neatent.
Remus-Ionuț Dumitrache, alias Jador, a făcut accident. Bărbatul a postat un video pe contul lui oficial de socializare în care le arată urmăritorilor săi ce a pățit.

Manelistul deține o mașină de lux ce și-a achiziționat-o în urmă cu doar câteva luni. De când a cumpărat Bentley-ul o ține din accident în accident. Ultimul accident, la care este participant, a avut loc seara trecută. Se pare că nu a fost vina lui Jador ci a celuilalt șofer aflat în mers pe carosabil.

„El era primul la semafor, a oprit la culoarea roșie, iar mașina din spate nu a frânat din timp, de acolo și coliziunea.” au transmis surse pentru cancan.ro.

După nefericitul impact, Jador a filmat totul pentru a le împărtăși și fanilor experiența sa. Plin de nervi, manelistul le-a arătat în ce stare este mașina lui, dar și cea care l-a lovit.

Jador de la „Puterea Dragostei” – implicat în mai multe evenimente rutiere în trafic
„Ia uitați ce noroc am eu. Iar a intrat cineva în mine. Ia uitați ce noroc am, abia am luat mașina de două săptămâni.” , a spus Jador pe Instastory.
Din clipul video reiese că mașina cântărețului nu a fost avariată grav. I-a căzut doar numărul de înmatriculare, în rest arată ca înainte. Mașina șoferului care a provocat accidentul, însă, este destul de deteriorată. Capota mașinii și bara din față trebuie neapărat reparate.
Jador de la „Puterea Dragostei” consideră că de când și-a achiziționat acest bolid are numai probleme pe cap. Cu o lună în urmă, tânărul a fost implicat într-un alt accident, iar mașina lui a avut nevoie de reparații serioase. La scurt timp, alt ghinion, mașina i-a fost vandalizată.
Jador are o pasiune înrăită pentru mașinile de lux. De când și-a făcut apariția în showbiz-ul românesc manelistul adoră bolizii de lux. Primele locuri în Tending i-au adus încasări uriașe fostului concurent de la Kanal D. Așa că atunci când se strâng sume frumoase de bani, Jador preferă să-i investească. Mașina pe care manelistul o conduce în prezent poate valora chiar și 320.000 de euro și este un aspirator pentru domnișoare.