Jador a ajuns pe mâna medicilor! Artistul a intrat în intervenție

0

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț de manele se bucură de mare succes în plan profesional, are o mulțime de fani și piesele sale ating primele locuri în trending. Fostul concurent Survivor a ajuns acum pe mâna medicilor, aflându-se chiar acum într-o intervenție.

Jador a apelat la ajutorul medicilor

Jador se numără printre cei mai iubiți și cunoscuți artiști de la noi din țară. Sportivul are o mulțime de fani și a adunat o întreagă comunitate a lui pe rețelele de socializare. Așa cum ne-a obișnuit, artistul îi ține la curent pe internauți mereu și la fel a procedat și acum.

Manelistul a apelat acum la medici, pentru a pune la punct un detaliu care nu îl mulțumea la el. Nu s-a ferit și a dat de veste în legătură cu intervenția la care a decis să fie supus, urmând ca apoi să arate complet diferit.

Din imaginile pe care le-a publicat pe pagina sa de Instagram, se pare că artistul ar face un implant de păr, dar și de barbă. Esteticianul i-a trasat deja niște urme și de ceva timp a intrat în intervenție, care nu este deloc una dureroasă, doar că durează până când sunt implantate toate firele.

Jador le-a spus fanilor că deja a fost tuns și urmează să intre cât de curând în sala de operație, așteptând ulterior rezultatul. Multe vedete au apelat la acest procedeu și acum se simt foarte bine în pielea lor.

 

Jador are probleme de sănătate

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul manelist a devenit și mai apreciat de când a participat la Survivor, unde a dat dovadă de faptul că este cu adevărat un luptător, care a dat tot ce a avut mai bun pe teren.

Din nefericire, nu a reușit să ajungă aproape de finală și să lupte pentru marele premiu cu cei mai buni, pentru că problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Accidentările repetate, stilul de viață haotic i-au provocat o mulțime de complicații, mai ales la unul dintre genunchi.