Iulia Mîzgan, iubita lui Tudor Chirilă, și-a schimbat look-ul. Cum arată acum: „Magie făcută de…”

eduard

Iulia Mîzgan și Tudor Chirilă formează un cuplu de zece ani și au împreună doi copii. De-a lungul timpului, cei doi au fost văzuți extrem de rar la evenimente mondene, având în vedere faptul că iubita artistului este o fire discretă și nu are tangențe cu showbiz-ul. Tânăra în vârstă de 38 de ani este născută în Bistrița și a lucrat ca angajată a departamentului de marketing de la un post de radio. La rândul lui, antrenorul de la „Vocea României’ evită să-și expună relația prin intermediul rețelelor de socializare și al presei.

Iulia Mîzgan a făcut o schimbare de look. Recent, partenera lui Tudor Chirilă a decis că este momentul pentru o transformare în ceea ce privește aspectul fizic. Mulțumită de rezultatul obținut, aceasta a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, lucru care se întâmplă destul de rar.

Iulia Mîzgan a făcut o schimbare de look
Antreprenoarea a decis să-și deschidă culoarea părului, așadar, a apelat la șuvițe blonde. Mai mult, aceasta și-a scurtat din lungimea părului și și-a făcut breton. Iulia Mîzgan s-a lăsat pe mâna celebrului hair stylist George Soare, iar rezultatul final a fost cu adevărat spectaculos.

„O nouă culoare de păr. Magie făcută de George Soare’, a scris Iulia, pe Instagram, în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

Schimbarea de look vine cu puțin înaintea concertului pe care Tudor Chirilă îl va susține la Sala Polivalentă, pe data de 18 noiembrie.

Cine este iubita lui Tudor Chirilă
Iulia Mîzgan este bistrițeancă și a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Activează în domeniul marketing-ului și se ocupă și de afacerea familiei. Se pare că aceasta administrează un magazin online de jucării, afacere deschisă în peioada pandemiei.

În cei zece ani de relație, Tudor Chirilă a făcut un singur comentariu referitor la partenera sa, pe bloggul personal: „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită’.

Iubita lui Tudor Chirilă a devenit mamă pentru prima oară în anul 2014, atunci când a adus pe lume primul băiețel al cuplului. Doi ani mai târziu, aceștia su devenit părinți din nou.

Lasă un comentariu