Iulia Albu și Anamaria Prodan intervin în scandalul “Eva Măruță”. Mesaj pentru Andra și Cătălin: “Sunt oripilată”

eduard

Anamaria Prodan și Iulia Albu au reacționat după apariția Evei Măruță în filmul „Tati part-time”. Ce părere au cele două vedete despre fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei?

Ce părere au Anamaria Prodan și Iulia Albu despre Eva Măruță
În timp ce impresara i-a oferit un sfat prețios Evei Măruță, fosta soție a lui Mihai Albu s-a arătat oripilată de familia Măruță. Iată care este motivul.

Așadar, Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu Eva Măruță în mediul online, căreia i-a transmis un mesaj special și un sfat prețios. Potrivit vedetei, fata Andrei ar trebui să țină mereu fruntea sus și să se gândească la propria persoană că este cea mai bună în tot ce face.

Dana Budeanu, o nouă ironie la adresa cuplului Monica Bîrlădeanu – Valeriu Gheorghiță

Vezi ce pățește Andreea Marin de când a slăbit!
„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Criticul de modă trage un semnal de alarmă
În schimb, Iulia Albu a lansat un atac dur la adresa familiei Măruță, după ce tatăl Evei și-a încurajat copila să folosească creme de față de la o vârstă fragedă.

„Văd zilele acestea foarte mult hate-uri și acuzații de nepotism. Fondate sau nu, vorbim despre un copil. Am fost însă oripilată să văd cum acest copil de 8 ani este filmat de tatăl ei în timp ce își face “skin routine”. Și aș vrea să fie foarte clar că așa ceva este îngrijorător. Un copil de 8 ani nu are de ce să fie încurajat să folosească creme de față. Și în niciun caz nu ar trebui sugerat că așa ceva ar fi normal. Această glamourizare a absurdului poate naște monștri. Și cred că există o responsabilitate cel puțin teoretică a celor care orchestrează aceste scene de un ridicol grotesc. Faptul ca a fost distribuită într-un film nu mi se pare o problemă, în sine. Nu este nici primul, nici ultimul copil de vedetă care are anumite oportunități”, aa declarat Iulia Albu pentru Cancan

Alte recomandări pentru tine

Lasă un comentariu