Iulia Albu, moment jenant la America Express. „Nu mă reprezintă, nu îmi face cinste. Dați cu…

eduard

Iulia Albu a făcut un anunț neașteptat legat de o întâmplare de la America Express, care a pus-o într-o lumină nefavorabilă.

După ce, în ultimele episoade, între Iulia Albu și Mike s-au iscat mai multe conflicte și situații tensionate create de stres și oboseală, stilista a vorbit acum despre un nou moment dificil prin care a trecut, despre care spune că nu “îi face cinste”, dar pe care și-l asumă.

„Nu voi căuta scuze!”
Luni, 27 noiembrie, cu câteva ore înainte de difuzarea noului episod America Express – Drumul Soarelui, Iulia Albu a transmis un mesaj în mediul online în care și-a anunțat fanii că urmează să o vadă într-o ipostază foarte delicată, care nu o reprezintă.

“Nu am putut să scriu până acum nimic despre acest subiect, și, sincer, nici acum nu îmi este ușor să o fac. În seara aceasta va fi difuzat la @americaexpressromania un moment care nu mă reprezintă, nu îmi face cinste, dar pe care mi-l asum. Nu voi căuta scuze.

Este un moment care s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat când susține jumătate din presa din România, dar, s-a întâmplat. Ca om care a filmat 2 sezoane de emisiuni cu și despre copii, nu îmi explic nici acum acest episod și probabil nu voi putea să o fac niciodată.

Promit ca după difuzarea episodului să răspund colegilor din presă, așa cum am făcut-o mereu. Dați cu pietre, dacă simțiți să faceți asta, sunt aici” – este mesajul Iuliei Albu postat pe contul său de Instagram.

Unii dintre cei care au văzut mesajul vedetei au întrat la bănuieli, presupunând că este vorba despre un moment în care Iulia Albu are o reacție nepotrivită în preajma unor copii.

„Te-au lăsat și pe tine nervii, ce să-i faci”
“În reclama pentru episodul din seara asta am văzut că ai zbierat la un moment dat la un copil… ?!”

„Se pare că vei izbucni în fața unor copii nevinovați! Pai e normal să se întâmple pentru că tu îi permiți lui Mike să te agreseze psihic și o să te descarci și tu pe niște suflete nevinovate! Decât să faci asta mai bine îi trosneai una în bostan lui Mike Tyson, cum își zice el” – au fost mesajele unor internauți.

Câțiva fani care au citit cele tranmise de Iulia Albu și-au exprimat susținerea față de vedetă, spunând că orice persoană poate răbufni la un moment dat, mai ales în circumstanțe tensionate.

“Se poate întâmpla oricui, ținând cont și de presiunea „jocului”…”

„Orice om are și căderi! Nu știu despre ce e vorba, oricum te admir!”

„Te-au lăsat și pe tine nervii, ce să-i faci. Problema e că te minți singura că totul e ok. Cel mai important lucru pentru care ar trebui să lupți e fata ta. Ești puțin cu capu-n nori, ar fi cazul să te trezești.”

„Așa este viața făcută din bune și rele”
„Fiecare dintre noi am avut zile bune și zile proaste, zile în care am crezut că ne pierdem mințile și zile pline de liniște și fericire. Este foarte greu să fi perfect/perfectă. Noi recunoaștem că nu suntem. Dă-ți voie să mai și greșești, dă-ți voie să trăiești viață așa cum crezi și cu cine simți că e potrivit pentru tine.”

„Indiferent cine ce ar zice, s-a văzut la televizor tensiunea la care ați fost supuși, toți concurenți! Acolo, practic dacă nu te descurci pe cont propriu, riști să dormi sub cerul liber și să „mori de foame”! De multe ori facem lucruri pe care le criticăm la alții! Așa este viața făcută din bune și rele. Și, până nu trăim pe pielea noastră, acest concurs, cred că nu avem pentru ce critica!” – au transmis unii fani ai vedetei.

Iulia Albu și Mike, conflict aprins la America Express
În episodul din 26 noiembrie, Iulia Albu a avut o ieșie nervoasă în timp ce Mike încerca să ducă un cărucior și s-a oprit pentru câteva minute, pentru a-și trage sufletul. Stilista a răbufnit pentru că este de părere că iubitu ei nu îi ascultă niciodată indicațiile.

„Cum să treci cu nebunia aia printre toate tarabele alea? El începe să se enerveze. Trag dar nu cu foarte mare suport. Ne luăm penalizare. Suie-te pe el și termină. Am discutat ceva dimineață, nu te ții deloc. Nici nu mă interesează. Dă la o parte să treacă mașinile măcar. Îl dau eu la o parte, că eu nu sunt o javră care să blocheze drumul”, a spus, supărată, Iulia Albu.

Lasă un comentariu