Iubitul lui Emil Rengle a făcut senzație la „Vocea României”: „Arăți bine, cânți bine”. Ce antrenor a ales Alejandro Fernandez

eduard

Alejandro Fernandez are 27 de ani, este din Londra, dar acum locuiește în București și lucrează ca „business consultant” (consultant în afaceri). Tânărul, care este jumătate spaniol, a venit la audițiile pe nevăzute împreună cu Emil Rengle, nimeni altul decât iubitul lui. Rengle a făcut publică relația în urmă cu o săptămână, pe Instagram, vestea fiind bine primită de toți fanii lui. Alexandro a interpretat piesa „Leave a light on” și a reușit să întoarcă 4 scaune. Antrenorii s-au bătut pe iubitul lui Emil Rengle, cu argumente sau promisiuni.

Iubitul lui Emil Rengle l-a ales pe Smiley
„Eu sunt Horia, frumoasa domnișoară de lângă mine este Theo, împreună de dorim un business consultant”, a deschis Horia Brenciu lupta pentru Alejandro.

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară.

Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker (n.r. Leave a Light On), cu care noi chiar lucrăm. Iar producătărul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta”, a încercat Smiley să îl convingă și a reușit. Alejandro a ales să meargă în echipa lui Smiley.

„Oferta mea e din zona de conexiune umană. Eu sunt actor, sunt și muzician, ne producem muzica singuri. Nu am portofoliul flamboiant de producător și nu fac o ofertă de bussines. Întâmplător am câștigat show-ul ăsta de vreo 5 ori. Ești un întreg pachet: arăți bine, cânți bine. Eu pot să îți spun că îți ofer timpul meu! Mi-aș dori foarte mult să pot lucra cu vocea ta! Te rog, o șansă”, a fost oferta lui Tudor Chirilă.

„Ei se bat foarte mult pentru tine pentru că te vor în echipa lor, eu nu vreau să mă bat pentru tine, eu vreau să mă bat împreună cu tine pentru trofeul Vocea României”, a zis și Irina Rimeș.

Emil Rengle, coregraful care a câștigat „Românii au Talent” în 2018 și a revenit în atenția publicului când a participat la „Survivor România”, a publicat în social media imagini cu noul său iubit. Pozele au fost publicate cu o săptămână înainte ca Alejandro Fernandez să apară la Vocea României.

Emil Rengle, care a recunoscut în urmă cu cinci ani că e bisexual, apare alături de noul bărbat din viața sa în câteva fotografii care dau de înțeles că relația lor este una fericită și că sunt foarte îndrăgostiți. „Viața în ultima vreme e cam uimitoare”, comentează dansatorul la una dintre fotografiile în care își mușcă jucăuș iubitul de ureche.

Lasă un comentariu