Iubitul Iuliei Albu, Mike, și-a cerut scuze public pentru comportamentul de la America Express 2023:…

eduard

Iubitul Iuliei Albu, Mihai Alexandru Iacob alias Mike, și-a cerut scuze public pentru comportamentul pe care l-a avut față de criticul de modă în emisiunea America Express 2023. În urma valului de critici din mediul online, Mike și-a cerut iertare pentru atitudinea sa, pe contul personal de Instagram.

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de aproximativ 6 ani și sunt una dintre cele 9 echipe din noul sezon America Express. Perechea a stârnit un val de reacții negative pe rețelele sociale, din cauza felului în care s-au comportat unul cu celălalt pe parcursul probelor din reality show. Mike, în special, a fost criticat pentru cum și-a tratat partenera de viață.

Mike, iubitul Iuliei Albu, și-a cerut scuze public pentru cum s-a comportat cu ea la America Express 2023
După întoarcerea din America, Mike și Iulia Albu s-au despărțit. Au locuit separat timp de o lună și jumătate, înainte de a decide să-și dea o a doua șansă. Iulia și Mike s-au împăcat după ce au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt.

„Dragii mei, în primul rând vreau să îmi cer scuze pentru comportamentul pe care l-am avut în timpul filmărilor America Express. Nu voi da explicații pentru că nici mie nu îmi este clar ce s-a întâmplat cu mine și cum am ajuns să rănesc exact persoana pe care o iubesc cel mai mult. Ceea ce s-a întâmplat a fost greșeala vieții mele, greșeală pe care am conștientizat-o la adevărata gravitate abia după întoarcerea în țară. Aveți dreptate, nu merit empatia voastră pentru ce s-a întâmplat. Tot ce pot face este să fiu recunoscător pentru șansa care mi-a fost dată, pentru că, realist vorbind, nu cred că o merit. Aveți grijă de voi și de cei dragi și nu faceți ce am făcut eu”, a scris Mike pe Instagram.

În doar o oră, mesajul lui Mike are peste 3.000 de aprecieri și zeci de comentarii. „Ce păcat, mare păcat că ai lăsat să te perceapă mapamondul altfel decât cum zici că ești!”; „Eu cred că a fost o strategie! Și reclama negativă este tot reclamă! Iubiți-vă mult!”; „Important este că ai realizat că ai avut un comportament total deplasat! Cât despre Iulia, pot să spun că e super faină și, dacă ea are puterea necesară să te ierte, eu vă doresc multă fericire și iubire!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postării.

Cum s-au cunoscut Mike și Iulia Albu
După divorțul Iuliei Albu de primul soț, Mihai Albu, ea și Mike s-au cunoscut printr-o prietenă comună. Prima întâlnire a fost, însă, un eșec. Atât Iulia, cât și Mike s-au considerat unul pe celălalt aroganți. Cu toate acestea, două luni mai târziu, Mike i-a propus Iuliei să se revadă. A doua întâlnire a fost un succes, de atunci formând un cuplu.

Când s-au cunoscut, Mike era stabilit de mai mulți ani la Londra, unde a studiat vioara, datorită unei burse. Din cauza unei probleme la umăr, însă, Mike a fost obligat să renunțe la pasiunea lui. După ce a cunoscut-o pe Iulia, Mike s-a reîntors în țară. În prezent, bărbatul lucrează în Publicitate și Marketing. Totodată, Mike lucrează alături de Iulia Albu.

„Eu sunt norocoasă, pentru că nu eu mă ocup de administrarea finanțelor. Asta o face iubitul meu. El se ocupă să împartă banii unde trebuie. Eu doar îi produc alături de el. Și nici măcar nu vreau să văd unde se duc”, declara Iulia Albu în noiembrie 2022, pentru Playtech.ro.

Lasă un comentariu