Iubita lui Cătălin Scărlătescu dă din casă! Doina Teodoru: “Liviu Vârciu e zero la pat!”

eduard

Doina Teodoru a devenit cunoscută publicului odată cu aparițiile ei la iUmor, emisiune care a consacrat-o pe micile ecrane.

A urmat succesul din serialul lui Mihai Bendeac, Băieți de oraș, unde actrița a făcut furori și a cucerit inimile telespectatorilor cu glumele ei.

Fosta concurentă de la America Express a continuat să urce și pe scena emisiunii de umor de la Antena 1, în alte sezoane, însă, în primul a reușit să-i dea gata pe toți! Ce a putut să spună despre Liviu Vârciu, la acea vreme?

Doina Teodoru se bucură de un succes imens pe micile ecrane, devenind cunoscută odată cu participările ei la emisiunea iUmor, unde a făcut furori ori de câte ori a urcat pe scenă. Ce-i drept, roastul din primul sezon rămâne în istorie.

Actrița a apărut pentru prima dată în emisiunea de umor de la Antena 1, în 2017. Ușor timidă, Doina a „șters pe jos” cu multe vedete.

Glumele ei răutăcioase la adresa unor persoane publice i-au făcut pe toți să râdă cu lacrimi. Printre cei pe care i-a adus în discuție, la acea vreme, era Liviu Vârciu, actorul care era considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi. Bineînțeles, asta până să-și întemeieze o familie alături de Anda Călin.

Doina Teodoru l-a menționat pe omul de televiziune și a făcut câteva afirmații controversate la adresa lui, mai în glumă, mai în serios.

Actrița nu era împreună cu cheful Cătălin Scărlătescu pe atunci.

„Liviu Vârciu…am spus că a început de jos și a rămas la același nivel. Îmi cer scuze lui Liviu pentru că între timp l-am și cunoscut și e un tip super mișto, mai ales că la pat e zero”, spunea vedeta, în 2017, la prima ei apariție de la iUmor. După ce a auzit această glumă, Mihai Bendeac s-a „prăpădit” de râs.

Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Liviu Vârciu
Doina Teodoru, roast dur la adresa Deliei
Printre vedetele aflate în vizorul glumelor controversate ale Doinei Teodoru s-a numărăt și Delia.

Într-o ediție cu tematică specială a emisiunii iUmor, actrița a intrat în pielea Cenușăresei. „Pentru cine nu știe povestea mea, este un fel de 50 Shades of Grey pe înțelesul copiilor. În povestea mea eu sunt legată și maltratată de surori, dar iubită de prinț. În 50 Shades e invers.

Morala ambelor povești este că, dacă te împiedici când trebuie ai toate șansele să întâlnești un prinț care să se căsătorească cu tine. În România, am văzut că ați aflat toate povestea mea când erați mici”, spunea aceasta într-un număr de-al ei.

Apoi, a continuat cu câteva replici acide la adresa Deliei, prima ei victimă din roastul respectiv. Ea a glumit pe seama reacțiilor internauților, după ce cântăreața a mărturisit că nu își dorește să fie mamă.

„Delia, ție chiar ți s-ar potrivi rolul de prințesă. Nu ai observat că în nicio poveste prințesele nu nasc? Nu fac copii. Doar Reginele nasc”, i-a spus Doina Teodoru. Delia a aprobat și a dat din cap. A înțeles gluma și nu s-a lăsat afectată.

Lasă un comentariu