Îți Mai Aduci Aminte De Comisarul Corrado Cattani Din Serialul “Caracatița”? Așa Arată Astăzi, La 75 De Ani, Marele Actor Michele Placido

eduard

“La piovra” a facut furori in anul 1992, atunci cand a fost lansat in Romania.

Printre personajele de neuitat ale serialului italian s-a aflat si Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani.

Michele Placido este barbatul care a frant inimile telespectatoarelor din toata lumea.

În 1978, la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Michele Placido a câștigat premiul Ursul de Argint pentru cel mai bun actor cu rolul muncitorului homosexual din melodrama Ernesto, în regia lui Salvatore Samperi.

Debutul teatral l-a avut în 1969. Primul său succes actoricesc l-a cunoscut cu rolul soldatului Paolo Passeri din Marcia trionfale (1976, regizat de Marco Bellocchio), fiind răsplătit cu un premiu David di Donatello.

În ultimele două decenii, starul italian s-a retras în spatele camerei de filmat.

El a aparut in cateva filme TV din anii 1970, dar in anul 1983 a primit rolul care l-a facut celebru, cel al inspectorul de politie ce investigheaza Mafia in serialul Caracatita, de Damiano Damiani.

Dupa succesul avut in serial, el a mai aparut si in alte filme si productii de televiziune, printre care intr-un film semibiografic despre Giovanni Falcone si L’ultimo padrino.

Actorul, in varsta de 75 de ani, a fost casatorit cu actrita Simonetta Stefanelli de care a divortat in 1994.

Din anul 2012 a luat-o de nevasta pe actrita cu care avea o relatie de 10 ani, Federica Vincenti, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ultima oara cand Michele a fost fotografiat in public a fost in luna februarie a acestui an, atunci cand actorul a participat la un show de moda tinut de Gorgio Armani in Milan, Italia.

Cu toate că și-a pierdut trăsăturie de altădată, anii fiind vizibili pe fața sa, caracterul și personalitatea au rămas aceleași, astfel că el continuă să surprindă.

Lasă un comentariu