Irinel Columbeanu are o nouă casă! Omul de afaceri se simte bine în noua locuință și a făcut dezvăluiri despre primii săi vizitatori! El a pășit din nou pragul căminului care i-a servit și tatălui său drept casă în ultimii săi ani de viață!

eduard

Irinel Columbeanu are o nouă casă! Omul de afaceri se simte bine în noua locuință și a făcut dezvăluiri despre primii săi vizitatori! El a pășit din nou pragul căminului care i-a servit și tatălui său drept casă în ultimii săi ani de viață!
Irinel Columbeanu a ajuns în azilul în care a stat tatăl lui. La cei 66 de ani pe care îi are, omul de afaceri s-a refugiat în căminul care i-a servit și tatălui său drept casă în ultimele zile ale vieții sale.

El a ajuns la Fundația Sfântul Ioan, acolo unde a acceptat să se mute. Mutarea s-a făcut în urmă cu 11 zile, aflăm din emisiunea Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu, despre momentele frumoase alături de tatăl său

Irinel Columbeanu retrăiește amintiri frumoase, așa cum spune el, de când a pășit pragul azilului în care a locuit și tatăl său în ultimii săi ani de viață.

Omul de afaceri a povestit calm despre perioada în care mergea să îl viziteze pe tatăl său în azil. El a mărturisit că prezența sa din acest loc era nelipsită!

„Veneam în fiecare zi să îl vizitez. Îi mai cumpăram câte ceva… Sunt amintiri plăcute pe care le-am avut aici”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea Fiță cu Adiță.
La intrarea în cămin există o fotografie cu Irinel Columbeanu alături de tatăl său.

Irinel Columbeanu plănuiește să mai scrie o carte

De asemenea, Irinel Columbeanu i-a făcut o promisiune moderatorului, aceea de a mai face o carte, mai ales că acum are parte de liniște.

,, Da, aș dori să continui cumva…să scriu ca un fel de urmare, care să se petreacă aici”, a declarat Irinel Columbeanu.

Acesta a adăugat că una din cărți își dorește să o lase domnului Casian.

,, Dacă o să îmi permiteți, una din cărțile mele aș dori să o las..am eu o bibliotecă”.

Irinel Columbeanu a vizitat de Oana Cojocaru la azil

Irinel Columbeanu a primit o vizită neașteptată de la Oana Cojocaru, fosta sa parteneră de viață. S-a bucurat să o vadă în fața lui.

„M-a vizitat fosta mea iubită, Oana. Sper să mai primesc niște vizite”, a povestit omul de afaceri în emisiune.

Deși cei doi s-au despărțit, aceștia încă păstrează legătura.

„Am rămas în relații bune cu ea. Dialogăm destul de des pe whatsapp. Ea știe ce înseamnă pentru mine. Am scris și în cartea mea despre Oana, în volumul 3. I l-am trimis personal, cu dedicație. Consider că ar mai exista o șansă pentru relația noastră. Din moment ce nu s-a întrerupt această legătură dintre noi.

Cred că există șanse să reînnodăm relația. Eu am cerut-o de soție pe Oana la un moment dat. Atunci când locuiam la ea. La un moment dat, am și primit niște mesaje destul de urâte de la tatăl ei. Mi-a spus să o las în pace pe Oana și să îmi văd de bătrânețile mele. Nu știu de ce nu s-a concretizat totul între noi cu o nuntă. Pot doar să fac speculații, dar nu îmi stă în caracter”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Fanatik.ro.

Irinel Columbeanu speră ca Irinuca și Monica să îl viziteze în azil

Irinel Columbeanu a trecut în revistă și un aspect deosebit de important pentru el! Afaceristul a menționat că se simte foarte liniștit de când a ajuns în noua sa casă.

„Sunt foarte liniștit. Asta am căutat, pot să fiu mai liniștit aici decât cum eram unde am stat până acum”, a mărturisit el.

Despre Irinuca și Monica, Irinel a spus că ele încă sunt prezente în viața lui, mai exact, că vorbesc adesea la telefon și prin mesaje. El așteaptă și vizite de la cele două, dacă ele vor dori acest lucru.

„M-a sunat Irinuca și Monica mi-a scris. Am comunicat prin acest mod scris și verbal cu amândouă, știu că sunt aici și poate cine știe, or să mă viziteze ori una ori cealaltă”, a precizat el.

Lasă un comentariu