Irina Loghin trece prin momente de cumpănă. Soțul cântăreței are CORONAVIRUS

0

Soțul Irinei Loghin a fost infectat cu noul coronavirus. Vedeta de televiziune a vorbit despre starea de sănătate a bărbatului.
Irina Loghin și familia sa trec prin momente grele. Soțul cântăreței de muzică populară a fost diagnosticat pozitiv cu SARS-CoV-2. Femeia a discutat public despre situația delicată din familia lor, dar și despre cum se simte soțul ei.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.”, a declarat Irina Loghin, pentru RTV.

Irina Loghin trece prin momente de cumpănă. Soțul cântăreței are CORONAVIRUS
Cântăreața de muzică populară a adăugat: „Chiar testele care au ieșit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”
Cum se simte Ion Cernea acum
În prezent, soțul Irinei Loghin se află sub observație medicală. Ion Cernea are o stare de sănătate stabilă. Bărbatul a făcut sport de performanță, lupte greco-romane, activând la clubul Dinamo București. El a ajuns să câștige medalia de argint la Jocurile Olimpice din 1960, la Roma și bronzul la Jocurile Olimpice din 1964, la Tokyo.
Irina Loghin și Ion Cernea sunt căsătoriți de mai bine de 45 de ani. Ei s-au cunoscut în tinerețe, prin intermediul lui Benone Sinulescu.