Irina Deaconescu și fotbalistul Cristi Manea au făcut anunțul. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea

0

Veste mare din lumea showbizu-ului românesc. O celebră influenceriță cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de devreme.

Bucurie în cuplul Irina Deaconescu – Cristi Manea

Influencerița Irina Deaconescu și fotbalistul de la CFR, Cristian Manea vor fi părinți pentru a doua oară. La nici un an de la venirea pe lume a fiicei lor, Victoria, cuplul se pregătește pentru al doilea copil. Irina și Cristi au ținut secret până acum, iar modul în care au ales să-și anunțe cunoscuții și fanii, cu privire la noul membru al familiei, a surprins pe toată lumea.

Irina Deaconescu este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, și peste 600.000 de abonați pe canalul de Youtube, iar Cristi Manea este fotbalist la CFR Cluj.

În urmă cu aproape doi ani, când Irina era însărcinată, ea a acordat un interviu pentru revista Elle în care a spus cum își dorește să-și crească copilul.

Noi provenim din două familii foarte modeste, care s-au asigurat că, indiferent de lipsurile materiale, n-o să ne lipsească iubirea. Asta vrem și noi, un copil fericit (…) Mi-ar plăcea să creștem un copil plin de empatie și respect față de tot ce-l înconjoară, un copil curajos, care să aibă încredere în sine și să știe că orice e posibil, spunea Irina Deaconescu.

Cine este soțul Irinei Deaconescu

Irina Deaconescu este căsătorită civil cu Cristi Manea, fundașul în vârstă de 23 de ani a echipei CFR Cluj. Fotbalistul a găsit un mod cu adevărat emoționant pentru a-și cere iubita în căsătorie. S-a întâmplat la malul mării, iar Cristi a avut și câțiva complici, apropiați ai cuplului.

Irina Deaconescu și Cristian Manea mai au împreună o fetiță pe nume Victoria. Micuța a venit pe lume în luna octombrie a anului trecut, acesta fiind și motivul pentru care nimeni nu se aștepta ca Irina să devină mamă pentru a doua oară, atât de repede.  Vestea cea mare a luat prin surprindere pe toată lumea, iar reacțiile fanilor au fost dintre cele mai diverse.