Ionuț Frumușelu s-a despărțit de soția lui din cauza infidelității: „N-am vrut să cred. A avut libertate și m-am trezit că…”. Ce decizie au luat în privința fiului lor

eduard

Ionuț Merkez, cântăreț de manele, cunoscut mai mult publicului ca Ionuț Frumușelu, s-a despărțit de soția lui. Cei doi au format un cuplu timp de aproape 5 ani și au împreună un fiu, în vârstă de 3 ani. După o lungă perioadă în care și-a suspectat partenera de infidelitate, artistul susține că bănuielile i s-au confirmat, așa că s-a separat de mama fiului său. Ionuț Frumușelu și încă soția lui nu mai locuiesc sub același acoperiș și urmează să depună actele de divorț.

Ionuț Frumușelu s-a despărțit de soția lui din cauza unui episod de infidelitate. Pentru că la mijloc se află și fiul lor, cei doi au decis să se separe pe cale amiabilă, iar în prezent, nu mai locuiesc împreună. Cântărețul de manele susține că vrea să fie un exemplu pentru fiul lui, având în vedere că a crescut fără dragostea părinților.

„Au fost niște greșeli din trecut, cineva m-a informat de soția mea, n-am vrut să cred, s-au scos niște adevăruri la iveală și m-am informat sută la mie să aflu dacă e adevărat. Am ales amândoi de cuviință, că suntem doi oameni cu capul pe umeri, cu coloană vertebrală, să ne despărțim. Atunci când ești un părinte care îți asumi și își iubești copilul nu vrei să faci scandal, având în vedere că eu am crescut fără tată, fără mamă, n-am avut dragoste pentru părinți, consider că eu sunt cel mai bun exemplu pentru copilul meu’, a spus Ionuț Frumușelu pentru Spynews.ro.

Ce decizie au luat Ionuț Frumușelu și soțția lui în privința copilului
În prezent, Ionuț Frumușelu și încă soția lui nu mai locuiesc împreună, iar fiul lor a rămas în grija mamei. Apartamentul pe care îl au împreună va fi trecut pe numele copilului, iar artistul va locui în garsoniera cumpărată înaintea căsătoriei.

„Vrem să fim lângă copilul nostru, să contribuim împreună, el va sta cu o bonă la care contribuim amândoi. Eu am un apartament care e luat împreună cu ea, iar eu mai am o garsonieră pe care am luat-o înainte să ne căsătorim. Apartamentul rămâne la amândoi, dar vom face acte ulterior să fie doar al băiatului nostru, așa cum este și normal. Am ales să punem stop frumos și să nu iasă mai urât decât trebuie. A fost de acord. Băiatul locuiește cu mama lui, pot să-l iau și eu, dar eu pot să-l văd oricând, să vin în apartamentul pe care eu îl am cu mama copilului’, a mai spus el, potrivit sursei citate.

„E o situație urâtă’
Ionuț Frumușelu și mama copilului său intenționează să depună actele de divorț. Cântărețul de manele spune că a încercat să-i ofere libertate soției lui, după ce a devenit mamă, iar relația lor s-a răcit odată cu trecerea timpului.

„Vom băga divorț, dacă nu i-am zis că voi deschide proces, e o situație urâtă, e vorba despre niște ani, despre copilul acesta.

Eu momentan nu am pe nimeni, eu n-am țintit vreodată să am de-a face cu o femeie, atâta timp cât am fost cu ea, eu am vrut familie, am vrut să avem grijă de copil (…) Femeia când ajunge să stea puțin (n.r. când devine mamă) crede că i-a căzut cerul în cap, se vede legată, nu mai are viață, de când am pus o bonă, ea a avut libertate și stai că m-am trezit că ne-am dat seama târziu că ne-am pierdut noi’, a încheiat acesta.

Lasă un comentariu