Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei

0

După ce Margherita a intrat din nou în atenția presei, după ce ar fi agresat două angajate ale unei agenții imobiliare, pe Calea Victoriei, tatăl ei, Ioniță de la Clejani a avut o reacție la fel de violentă.

Ieri, presa a semnalat o nouă „aventură” de-a Margheritei, care, după ce a fost, recent, protagonista unui accident de mașină, ar fi agresat și jignit două femei, care, în cele din urmă au chemat Poliția.
Pentru Ioniță de la Clejani s-a umplut paharul
La scurt timp după ce Margherita a fost implicată într-un scandal în urma căruia s-a ales cu dosar penal, Ioniță de la Clejani a fost abordat de presă pentru declarații. Din păcate, cel mai pacifist membru al familiei de data asta s-a pierdut cu firea și a fost la fel de agresiv ca fiica lui Margherita!

Abordat de unul dintre reporterii emisiunii Xtra Night Show, artistul de la Clejani a reacționat în mod neașteptat. După ce i-a adresat jurnalistului cuvinte imposibil de reprodus, Ioniță de la Clejani l-ar fi agresat pe acesta și fizic, fiind extrem de deranjat de intruziunea presei în viața fiicei sale, scrie spynews.ro.
Declarația halucinantă a Margheritei
Margherita a vorbit și ea cu presa, însă declarațiile sale frizează ridicolul. Când reporterii Acces Direct au ajuns la atelierul ei, Margherita i-a luat peste picior și i-a și jignit. Aceștia au vrut să afle partea ei de adevăr, însă fata Clejanilor le-a arătat o insignă pe care scria „Inspectoratul General al Poliție Române’, sugerându-le că acesta este domeniul ei de activitate. Nu în ultimul rând, Margherita le-a atras atenția jurnaliștilor că nu sunt îmbrăcați pe măsura standardelor ei…

„Vreau să plecați de aici, pentru că nu aveți acest drept. Este fals ceea ce este în mass-media. Ca să poți să afli adevărul de la mine trebuie să fii îmbrăcat frumos. Activez în alt domeniu, în criminalistică. Respect Poliția Română’, a spus Margherita.