Ion și Raluca, anunț surprinzător pentru fanii emisiunii Mireasa. Ce se întâmplă între cei doi după ce au pierdut marele premiu

0

Ion și Raluca de la Mireasa 4 s-au mutat împreună și au planuri mari de viitor. Foștii concurenți, care s-au situat pe locul 3 în marea finală din 19 decembrie, spun că se înțeleg mai bine decât se așteptau în afara casei.

Ion a mărturisit că marea lui teamă a fost că în afara casei relația sa cu Raluca nu va funcționa. Din acest motiv, cei doi s-au tot certat în emisiune, testându-se reciproc.

Realitatea i-a contrazis pe însurăței, căci amândoi susțin acum că se înțeleg mai bine decât s-ar fi așteptat.

Ion și Raluca de la Mireasa 4 s-au mutat împreună

Ba mai mult, Raluca s-a mutat acasă la Ion imediat după ce s-a încheiat reality-show-ul.

„E mai bine afară. Ne-am înțeles mai bine. Ea s-a mutat deja la mine. Direct de la platou”, a dezvăluit Ion Șaulescu la Antena Stars.

Raluca a spus că părinții ei au acceptat în cele din urmă relația cu Ion. Blondina are parte de susținere din partea familiei, căci Ion a reușit să facă impresie bună în fața socrilor.

„Ei se bucură pentru mine. Știți că nu am venit în emisiune cu o stare foarte bună. Pe parcurs m-am îndrăgostit”, a declarat Raluca Șaulescu.

Un alt subiect despre care Ion a vorbit în interviul de la Antena Stars a fost legătura pe care mama lui ar avea cu Gabriela Cristea.

Fostul concurent a clarificat speculațiile apărute despre mama sa și Gabriela Cristea

Subiectul a fost lămurit în urmă cu ceva timp de cele două prezentatoare ale emisiunii, pentru FANATIK (vezi aici), însă în continuare unii dintre fanii emisiunii cred că Ion a fost protejat de moderatoare.

Finalistul de la Mireasa 4 a spus că nu este adevărat ce s-a scris pe rețelele de socializare, mai ales că mama lui nu lucrează în sistemul de învățământ, ci într-o fabrică de mase plastice.

„Mama nu a lucrat niciodată în învățământ. Lucrează într-o fabrică de mase plastice. Nu s-a întâmplat niciodată… Nu știu ce a declanșat impresia că aș fi protejatul cuiva. La fiecare chestie greșită pe care o făceam… Dacă nici eu nu am stat cu fața la zid… Chiar nu știu de ce s-a întâmplat așa. Poate că la unele glume au râs și Gabriela Cristea și Simona Gherghe”, a ținut să clarifice Ion Șaulescu controversatul subiect.