Interpretarea viselor cu Lidia Fecioru. Recomandările bioenergeticianului

0

Lidia Fecioru a detaliat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, care sunt visele marcante pentru destinul nostru. Interpretarea viselor: dacă visezi așa ceva, să știi că ești la o cotitură de drumuri.

“Noi toţi avem subconştientul încărcat cu tot felul de informaţii. Fiecare trăieşte, are trăiri, sentimente, trec mulţi prin probleme, prin stres. Iar în perioada de stres, tot timpul, visele noastre vor fi mai grele. Pentru că ce trăim noi, temerile noastre, fricile noastre, sunt cele care ne vor da întotdeauna coşmaruri. Există şi ego-ul din noi şi tot ce ţine de sentimente. Un gând creează încă zece. Adormim cu subconştientul încărcat şi tot ce înseamnă aceste gânduri. Destul de urâţele pentru noi pentru că nu ni se odihneşte mintea. V-am învăţat să intrăm în stare Alpha: să numărăm înapoi de la 100 înainte de a adormi. Făcând chestia asta nu vom mai da voie creierului nostru să mai aibă altă ocupaţie decât a se gândi la următorul număr şi astfel nu mai dăm voie minţii să ne controleze starea”, a explicat bioenergeticianul Lidia Fecioru.

Visele care îţi schimbă viaţa

Visele în care zbori

“Există mai multe interpretări, iar o variantă mai modernă, tot ce înseamnă levitaţie, că pluteşti, înseamnă efectiv că lupţi ceva pentru ce îţi doreşti şi încerci să faci să fie mai uşor. Noi trebuie să ţinem cont de ele şi să le acţionăm exact în momentul respectiv.”

Apa într-un vis sau cascada în vis

“Cascada înseamnă de fapt apa. E foarte important dacă apa e curată sau murdară. Pentru că a te zbate într-o apă murdară înseamnă a trăi într-o nefericire, dar o apă curată e o informaţie care trebuie să vină către noi. Trebuie să ne uităm dacă în cascadă există o piatră sau ceva care obstrucţionează apa. Apa înseamnă puritate, un nou început.”

Dinţi în vis

“Povestea cu dinţii din vis are multe conotaţii şi dacă le luăm şi pe cele actuale este că trebuie să contextualizăm. Există persoane care scrâşnesc din dinţi în somn, iar asta înseamnă stres. Semnificaţia visului este legată de stres. Dacă visezi că îţi cade un dinte, din faţă, automat cineva apropiat l-ai pierdut, moare.”

Lidia Fecioru a mai explicat că atât visele, cât și destinul nostru, sunt influențate de gândurile noastre. Specialista a punctat faptul că, așa cum ne culcăm, așa vom simți în următoarea perioadă.

“Dacă stăm să trăim supărarea noaptea în pat ne îmbolnăvim. Stresul este cea mai mare sursă de îmbolnăvire. Grijile, problemele, supărarea, ciuda, toate chestiile astea sunt ca un pic de otravă pe care noi, înainte de a dormi, ne-o turnăm în interiorul nostru. Înainte de a dormi trebuie să spunem o rugăciune, să spunem ce ne dorim, să fim sănătoşi. Ultima informaţie pe care o spunem, aia va funcţiona. Eu îi rog pe oameni să facă acest exerciţiu. Să nu mai pună ceasul să sune, dar înainte să adoarmă să spună ora la care vor să se trezească şi funcţionează ceas. Mintea te minte. Creează tot felul de monştri. Ţine-ţi mintea ocupată. Oricând e importantă rugăciunea, mai ales cea însoţită de o lumină”, a mai spus Lidia Fecioru.