Îngrozitor! Un tată și-a fotografiat copilul de 3 ani cu ștreangul la gât! S-a răzbunat pe iubita lui care l-a părăsit. Cumplit ce a urmat

0 1.840

Un tată și-a fotografiat copilul de 3 ani cu ștreangul la gât, pentru a se răzbuna pe iubita lui care l-a părăsit.

Este vorba despre Cristina Georgiana Tcaci, mama unui băiat de trei anișori care trece prin momente cumplite. Fostul ei iubit, tatăl copilului, a agresat-o și a amenințat-o cu moartea. Mai mult decât atât, a și încălcat ordinul de protecție emis pe numele lui, Vasile Duduman. Și copilul acesteia este în pericol, conform Adevărul.

În vârstă de 20 de ani, femeia nu a mai dorit să aibă o relație cu bărbatul de 32 de ani. Cei doi s-au despărțit în urmă cu trei luni. Cristina s-a mutat la părinți cu tot cu copil.

Vasile nu a acceptat acest lucru și a continuat să o terorizeze pe femeie. La începutul lunii septembrie, Duduman şi-a fotografiat copilul în vârstă de nici trei ani cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că a omorât copilul. Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă, scrie sursa citată.

„A venit de la muncă din străinătate şi a vrut să-şi vadă copilul. Eu m-am opus, dar Poliţia mi-a spus că el poate să ia copilul prin termeni legali. L-am lăsat să stea cu copilul o oră. Când mi-a trimis poza mi-a spus că l-a omorât. M-am dus la Poliţie şi apoi la el acasă şi, din fericire, copilul era bine”, a declarat Cristina Georgiana Tcaci pentru publicație.

Femeia s-a adresat Judecătoriei Rădăuţi, solicitând emiterea unui ordin de protecţie, lucru care s-a şi întâmplat.

loading...