Informația momentului în muzica populară românească! Este vorba despre Tudor Furdui Iancu

eduard

Fiul marelui cântăreț de muzică populară Nicolae Furdui Iancu s-a căsătorit recent cu aleasa inimii sale. Tudor Furdui Iancu a postat pe rețelele de socializare mai multe poze alături de soția sa, Loredana Ramona, la Cetatea Alba Iulia.

Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit
Cântărețul Tudor Furdui Iancu și noua sa soție, Loredana Ramona, o tânără de 29 de ani din Timișoara, de profesie asistent medical, s-au cunoscut în anul 2021. Acum, doi ani mai târziu, au decis să se căsătorească.

Cântărețul este cel care a făcut anunțul, într-o postare pe Facebook și a mărturisit că exemplu pentru viața de cuplu au fost chiar părinții săi. El a spus că părinții lui sunt oameni verticali, care au reușit să mențină o relație și o familie frumoasă, fără a se despărți, așa cum se întâmplă frecvent în zilele noastre.

„Sfaturi, nu pot să spun că le-am primit pe cale verbală, i-am urmat modelul, el este un om vertical care a format o familie frumoasă, a știut să întrețină relația și familia, să nu se despartă așa cum se întâmplă în zilele noastre, mai ales în lumea artistică. Mă simt privilegiat că am putut să-i urmez sfatul prin exemplu viu, fără să fie nevoit să-mi spună cum să fac. Eu am privit și am băgat la cap”, a precizat Tudor Furdui Iancu pentru starpopular.ro.

Cununia civilă a avut loc într-un cadru restrâns, alături de familie, a mai spus artistul. De asemenea, el dezvăluie că în luna iulie va avea loc și cununia religioasă la Catedrala din Alba Iulia.

Cununia religioasă va avea loc în iulie
Vizibil impresionat, Tudor Furdui Iancu a mărturisit că întemeierea unei familii este un eveniment deosebit și își dorește să fie fericit alături de soția sa.

„Este un moment unic în viață noastră, important și de viitor, să întemeiezi o familie e un lucru deosebit. Îmi doresc să fie bine, să fim fericiți și să avem o viață frumoasă împreună. Suntem împreună din septembrie 2021, așa a fost să fie, acum a venit momentul.

O să avem și nuntă, la vara, în iulie. La cununie a fost doar familia, într-un grup restrâns. La nuntă vom fi mai mulți, o vom face în Albă, la Catedrala Încoronării, apoi la o sala frumoasă de lângă Alba Iulia”, a mai spus interpretul de muzică populară.

În vârstă de 36 de ani, Tudor Furdui Iancu lucrează ca inspector superior în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Lasă un comentariu