Incredibil! Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT cu 5000 de lei

0 1.797

Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT cu 5000 de lei! Cum a fost posibil așa ceva.

Mama Luizei Melencu a fost amendată de DIICOT cu suma de 5.000 lei pentru că nu s-a prezentat, joi, la sediul Direcției, conform hotnews.ro.

Mai mult decât atât, mama fetei de 18 ani care a dispărut în luna aprilie a acestui nu a mers pentru a i se preleva probele biologice. Astfel, mama Luizei a primit o amendă de 5000 de lei de la DIICOT!

Mama Luizei Melencu, amendată

„Am spus că nu vin. Am primit acea citație, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin și nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia (…)? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a declarat, pentru Mediafax, Monica Melencu.

„De unde știu eu că nu mi ia ADN din gură și îl plantează peste ceva și spun peste o luna de zile că acela este ADN-ul Luizei, care corespunde cu al meu? (…) Eu trebuie să mă consult cu domnul avocat. Atât timp cât dansul nu a obținut nimic la mână, o hotărâre judecătorească, va dați seama că nu am cum să ajung. Dacă obținea, ne prezentăm. M-au citat că martoră și eu sunt parte vătămată”, a mai susținut femeia.

loading...