Incredibil cum l-a pedepsit Andra Măruță pe fiul ei David

eduard

Andra și Cătălin Măruță sunt recunoscuți ca fiind unul dintre cele mai statornice și admirate cupluri din showbizul românesc, cu o căsnicie ce durează de 14 ani. În ciuda provocărilor carierei lor din lumea divertismentului, cei doi au reușit să-și construiască nu doar o relație solidă, dar și o familie fericită. Sunt părinții a doi copii, David și Eva, cărora le asigură o educație de calitate și momente pline de distracție și amintiri.

Dincolo de evenimentele profesionale, Andra și Cătălin Măruță își împărtășesc viața cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, David, băiatul lor, a postat pe Tik Tok un videoclip în care era provocat să facă 10 flotări ca urmare a unui joc de cărți cu mama sa. Amuzat, el glumește: „Am terminat și am și bătut-o pe mama (n.r. la cărți)”, provocând hohote de râs din partea familiei.

Schimbul amuzant dintre membrii familiei continuă cu Andra replicând că rar pierde la jocuri, iar Cătălin confirmă cu umor faptul că soția sa poate deveni foarte competitivă. David își amintește și de o seară de joc în familie când mama sa a reacționat amuzant la o încercare de trișare din partea lui. Toate aceste momente reflectă complicitatea și conexiunea profundă dintre membrii familiei Măruță.

Într-o discuție mai serioasă, în cadrul unui interviu, Andra Măruță a vorbit deschis despre tema infidelității. Cântăreața consideră că, în dragoste, „orice este permis” atâta timp cât sentimentele dintre parteneri sunt autentice.

Andra a mărturisit că, deși nu a trecut prin astfel de experiențe, ar putea să-l ierte pe Cătălin dacă acesta ar greși. Sentimentul profund pe care îl nutrește pentru el și gândul la copiii lor sunt argumente puternice în favoarea iertării. Ea subliniază că nu crede că ar putea găsi pe cineva care să o completeze la fel ca soțul ei, ilustrând astfel forța și durabilitatea legăturii lor.

Lasă un comentariu