Incredibil! Brigitte și Florin Pastramă s-au reîntâlnit cu Raluca Podea! Au ieșit scântei: ”Îți pun verde de Paris”

0 1.357

Brigitte și Florin Pastramă sunt invitați speciali la o emisiune culinară. Raluca Podea s-a schimbat la față imediat când i-a văzut!

Invitații speciali din această seară dintr-un show culinar celebru din România sunt chiar Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Din echipa roșie face parte și Raluca Podea, fosta lui Florin Pastramă. În momentul în care a văzut cine intră pe ușă, Raluca Podea s-a schimbat instantaneu la față! Mai mult decât atât, a preferat să plece de lângă colegii ei și să meargă la următorul banc de lucru, mai apoi să se așeze pe o canapea din spate, încercând să îi ignore pe cei doi proaspeți însurăței.

”Mă șochez. Eu nu mai gătesc. Verde de Paris îți pun direct”, a fost reacția Ralucăi Podea.

După ce Brigitte Pastramă, fostă Sfăt, a început să povestească despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Florin Pastramă, Raluca Podea a continuat să comenteze în baza a ceea ce spune bruneta.

”Ce ipocrită poți să fii. Am alergie când o aud pe asta că vorbește. Îmi provoacă silă”, a continuat Raluca Podea.

”Când am văzut-o pe fata aia acolo…nu am vrut să zic nimic, m-am abținut”, a spus Brigitte Sfăt.

De asemenea, un alt invitat special este chiar mama lui Florin Pastramă.

”Am zis un Tatăl Nostru până am ajuns în față”, a răspuns Brigitte Sfăt când a fost întrebată cum s-a simțit când a aflat că e și Raluca Podea acolo și că va găti pentru ei.

loading...