”Închisoare pentru bombardierul care a abuzat-o pe Ștefania”! Adriana Bahmuțeanu are vești proaste pentru agresorul fostei concurente de la Puterea Dragostei

0

Ștefania a povestit că a fost bătută, tunsă și umilită de fostul iubit, fără însă a-i da numele. Toate bănuielile s-au îndreptat către Adelin, cel cu care Ștefania a făcut pereche la Puterea Dragostei dar și după ce a ieșit din emisiune. Acesta, însă, nu a vrut să comenteze și a declarat doar că există mai multe variante ale aceleiași povești.

Adriana Bahmuțeanu: ”Ștefania trebuie să apeleze la un specialist”
Adriana Bahmuțeanu, vedetă TV și terapeut de cuplu și familie (are un master în psihologie), e de părere că Ștefania se află pe drumul cel bun în procesul de autovindecare, însă are nevoie de un specialist pentru a-și rezolva traumele.
”Este trist că această fată a ajuns în situația asta însă mă bucur pentru ea că a avut puterea să vorbească despre asta. Face cumva parte din procesul de vindecare, să poți să vorbești despre o asemenea traumă. Din păcate, sunt foarte multe femei în România care sunt bătute și umilite de partenerii lor și nu au curajul să vorbească despre acest lucru. Cred că în cazul Ștefaniei, ea suferă de o lipsă de încredere, e ceva care vine din trecut și o urmărește. De asta ajunge să stea lângă oameni violenți, pentru că și ea are undeva un dezechilibru. Nu știu dacă a mers la terapie, dacă nu ar trebui să apeleze la un specialist, astfel de lucruri se pot rezolva după câteva ședințe”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

”Acești smardoi sunt pisicuțe în fața altor bărbați”
Fosta doamnă Prigoana spune că locul unor astfel de bărbați, care ajung s-și bată iubitele, îndiferent de motiv, este la închisoare.
”Am înțeles că Ștefania și-a retras plângerea. Asta este foarte rău, pentru că un astfel de bărbat ar trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă un bombardier de genul ăsta ar ajunge la închisoare, cred că s-ar potoli toți, ar fi mult mai atenți cu iubitele și cu soțiile lor. Altfel, o vor face din nou, și cu viitoarele lor iubite.
Nu știu dacă ați remarcat, dar acești smardoi care își bat femeile sunt, în realitate, niște oameni slabi. Atunci când sunt față în față cu un bărbat mai musculos, atunci devin pisicuțe. Și din frustrarea asta adunată, că sunt neputincioși în fața altor bărbați mai puternici, apare un comportament violent la adresa femeilor din viața lor”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

De ce se tund femeile?
Vedeta a explicat și care este cauza pentru care în foarte multe cazuri de agresiune, femeile sunt tunse de bărbații-agresori.
”Chestia cu tăiatul părului e o chestie simbolică, pentru că părul este un mijloc de seducere a femeii. Vine din gelozie, dacă îi tai părul, atunci femeia nu mai are ”obiectul muncii”, nu mai poate atrage alți bărbați. Plus că e mai simplu, decât să-i rup o mână sau un picior, mai bine îi tai părul”, a mai spus Bahmu.

Bahmuțeanu: ”Legea s-a schimbat, agresorii merg la închisoare”
Adriana are, în final, și o veste bună. ”Bombardierii” vor avea parte de o surpriză din partea poliției, în viitorul apropiat.

”Vestea bună este că, recent, s-a schimbat legea. Am înțeles că Adriana Săftoiu a avut o inițiativă, ca în cazul violențelor domestice, să se poată continua urmărirea penală și după ce victima și-a retras plângerea. Cu alte cuvinte, fapta rămâne. Acum să-i vedem pe bombardieri…”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.