Incendiu major la o fabrică de mezeluri! O hală întreagă a fost cuprinsă de flăcări

0

O nouă situație extrem de dificilă a fost înregistrată la noi în țară astăzi. Ar fi putut fi o tragedie, dar, din fericire, nu au fost înregistrate victime. Un incendiu de proporții are loc în acest moment la o firmă de mezeluri din Olt, unde a fost cuprinsă de flăcări o întreagă hală de producție.

Incendiu Olt

Un incendiu de proporții a avut loc în Olt în urmă cu aproximativ o oră. Flăcările au izbucnit la fabrica de mezeluri a familiei Spak, situată pe Drumul Național 65, pe raza comunei Valea Mare. Incendiul s-a extins rapid și a cuprins o întreagă hală de producție din acea fabrică, provocând pagube materiale serioase.

Oamenii de la fața locului au sunat imediat după ajutoare, pentru că flăcările nu puteau fi controlate de oamenii care au intervenit pentru a oferi ajutor. Au ajuns în scurt timp patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime care au stins rapid flăcările, dar și un echipaj SMURD, pregătit să ofere ajutor în cazuri extreme.

„Incendiu se manifestă la o hală producție produse din carne, comun Valea Mare. Nu sunt anunțate victime. Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești, cu patru autospeciale de stingere, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că, din fericire, nu au fost înregistrate victime. Totuși, un fum negru s-a ridicat rapid deasupra comunei și aerul era irespirabil. Locuitorii s-au panicat și au ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă, ba chiar au încercat să ajute. Flăcările erau prea puternice și nu avea niciun efect efortul oamenilor.

   

S-a deschis o anchetă pentru a se stabili cauza exactă a incidentului. În primă instanță, specialiștii spun că ar fi fost probleme la instalația electrică.