Incendiu devastator! Trei familii au rămas pe drumuri chiar de sărbători

0

De sărbători, când cu toții ar trebui să avem parte de liniște și să ne bucurăm de momente unice alături de cei dragi, alții se lovesc de necazuri mari. Un incendiu devastator a avut loc la Harghita, în urmă căruia 12 persoane au rămas pe străzi, iar vecinii le caută un loc unde să se adăpostească.

Fără locuință de Crăciun

În localitatea Tușnadul Nou din județul Harghita a avut loc un incendiu de proporții, care a mistuit o întreagă locuință. Acolo se aflau 12 persoane, respectiv 3 familii, care au rămas fără un acoperiș deasupra capului chiar în prag de Crăciun. Singurul lucru bun care s-a întâmplat a fost că toate persoane au reușit să iasă din casă înainte de a ave aloc o tragedie.

Au chemat de urgență echipajele de salvare, care au ajuns în scurt timp la fața locului. Din nefericire, nu au mai reușit să salveze nimic, pentru că flăcările s-au extins rapid și erau extrem de puternice.

Conform specialiștilor, focul a pornit de la o butelie de aragaz care nu a fost închisă bine. Familiile au reușit să iasă din interiorul încăperii înainte ca focul să ardă toată casa, dar situația a fost una extrem de gravă. Casa a fost făcută scrum și nimic din interiorul ei nu a mai putut fi salvat.

Vecinii s-au mobilizat și încearcă să le găsească acestora o locuință în care să își petreacă sărbătorile de iarnă, deși acestea nu vor mai avea același farmec după o asemenea întâmplare. Autoritățile locale au venit și ele în ajutor și speră că le vor putea face o mică bucurie celor 12 oameni loviți de soartă.

Copil de 14 ani, desfigurat după un incendiu

Un copil de 14 ani din Suceava a fost ars pe față și mâini, în urma unui incendiu. Acesta se afla în casă când au izbucnit flăcările și a fost salvat înainte de a se produce o tragedie. Mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului și i-au oferit ajutor tânărului.

Mama minorului a avut și ea nevoie de intervenția cadrelor medicale, după ce a suferit un atac de panică. Femeia a fost internată în spital și rămâne sub supraveghere.