Încă un bebeluș în familia lui Culiță Sterp: „Abia aștept să aduc pe lume minunea”

0

Bucurie de nedescris pentru familia lui Culiță Sterp. Mama Geta va deveni bunică peste numai câteva săptămâni.

Surpriză de proporții în showbiz! După ce s-a aflat că iubita lui Culiță Sterp este însărcinată pentru prima dată, tânăra a dat vestea cea mare astăzi.

Daniela a vorbit despre sarcină. Vizibil emoționată, iubita lui Culiță Sterp a dezvăluit că sarcina a fost o mare surpriză pentru toată familia, iar ea a decis să își facă testul de sarcină de ziua lui.

Simțeam că trebuie să fac un test de sarcină. Am cumpărat două și le-am făcut. Când i le-am arătat, el nu știa ce să spună, căci nu mai văzuse un test. Când i-am spus că sunt însărcinată, a sărit din pat și s-a bucurat”, a dezvăluit Daniela în direct pentru Știrile Kanal D.
În plus, tânăra a dezvăluit că cel mai emoționant moment a fost atunci când i-a auzit inima bebelușului, iar de Sfântul Nicolae, cei doi au aflat și sexul bebelușului. Daniela a decis să țină, totuși, secret, acest amănunt. Ea a dezvăluit că va aștepta ca iubitul său să dea vestea cea mare la Survivor România, așa cum a anunțat și sarcina.
De asemenea, Daniela a dezvăluit și că Ileana, sora mai mică a lui Culiță, va deveni mamă pentru prima dată. Mama Geta este în culmea fericirii pentru că va deveni bunică.

„Mi-s tare dragi copilașii 💖 Abia aștept sa aduc pe lume minunea pe care Dumnezeu a zămislit-o în pântecele mele. Sunt veșnic mulțumitoare Lui Dumnezeu pentru minunatele daruri și binecuvântări din viața mea 🙏🏽. #16weekspregnant”, a scris Ileana Sterp pe contul său de socializare în urmă cu câteva săptămâni.

De ziua de naștere, Doamna Geta a primit un mesaj emoționant din partea lui Culiță.
„Eu, Iancu , Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi!”, a postat Culiță.

Ileana Sterp este însărcinată: „Ai trăit bucuriile și necazurile noastre”
“Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru, ai vărsat lacrimile noastre, ai suferit în locul nostru. ”,a mai scris Culiță.

„Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale”, a continuat fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.