Încă o lovitură grea pentru Andreea Bălan! Suma pierdută este uriașă! Dezvăluiri exclusive

0

E clar, nu a fost anul Andreei Bălan. După probleme grave de sănătate și trei operații în luna martie, un divorț, o pandemie care a lăsat-o fără spectacole și alte probleme medicale, vedeta mai primește o lovitură. Una mare, în valoare de 90.000 euro.

Andreea Bălan, pagubă de 90.000 euro
Andreea Bălan a pierdut procesul prin care își propusese să intre în posesia unui imobil pentru care a plătit mai bine de 90.000 de euro, în urmă cu 13 ani. Vedeta plătise această sumă ca avans pentru achiziționarea unui apartament de lux de trei camere, într-un cartier nou situat în zona Baicului. Proiectul nu a fost finalizat niciodată, banii au dispărut iar păgubiții au rămas și fără bani și fără proprietate.
Este și cazul Andreei Bălan, care încearcă de mai bine de un deceniu să rezolve această situație. Interpreta și-a luat adio de la bani, însă tot ce mai speră este să intre în posesia apartamentului. Planul ar fi fost ca toți cei care au plătit avans să ceară trecerea în cartea funciară, pentru a putea continua pe cont propriu lucrarea abandonată. În acest fel, paguba s-ar mai fi diminuat.

Bani pe degeaba
În urmă cu două săptămâni, judecătorii de la Tribunalul București au respins cererea păgubiților, în frunte cu Andreea Bălan, ca neîntemeiată. Hotărârea nu este definitivă.
În acest moment, lucrurile devin și mai complicate, în sensul că oamenii nu pot face nimic, în lipsa unui document care să arate că sunt proprietari pe respectivul imobil. Ei nu au voie să facă lucrări și nici măcar să intre pe respectiva proprietate. Asta în ciuda faptului că au plătit sume uriașe de bani, visând ca într-o bună zi să se mute la casă nouă.

Istoria cartierului care nu s-a mai ridicat niciodată
Firma care a început ridicarea complexului imobiliar a intrat în insolvență în anul 2010, iar pentru a acoperi datoriile, lichdatorul a încercat să vândă 4 blocuri la licitație. Nimeni n-a plătit însă suma cerută: 10 milioane euro. Pentru a scoate imobilele la licitație, firma a denunțat unilateral contractele cu cei care plătiseră avans, iar în acest moment, întreaga situație a intrat într-un blocaj total. Conform sepcialiștilor, ar fi nevoie de crica 7 milioane euro pentru finalizarea proiectului.