Încă din cele mai vechi timpuri, numerologia a fost îndelung studiată pentru că, se pare, că oferă răspunsuri despre viitor, despre personalitatea fiecăruia, compatibilități, noroc financiar sau în dragoste. Însă, știai că data nașterii tale îți poate spune cât de bogat poți deveni? Gândul îți arată cât de bogat ești ești, în fucție de data nașterii.

eduard

Încă din cele mai vechi timpuri, numerologia a fost îndelung studiată pentru că, se pare, că oferă răspunsuri despre viitor, despre personalitatea fiecăruia, compatibilități, noroc financiar sau în dragoste.

Însă, știai că data nașterii tale îți poate spune cât de bogat poți deveni? Gândul îți arată cât de bogat ești ești, în fucție de data nașterii.

Cum se calculează cifra avuției? Este e extrem de simplu! Adună cifrele din data ta de naștere și adaugă 1. De exemplu, dacă ești născut în data de 13 a oricărei luni din an, faci suma dintre 1 și 3, adică 1+3 = 4. Mai adaugi 1 și ai aflat ”cifra avuției”, adică 5.

Caz special: datele de 9, 18 și 27. După adunarea cifrelor și adăugarea lui 1, rezultatul este 10. Ei bine, se mai adună odată cifrele, 1+0=1, dar nu se mai pună încă odată acel 1 final, iar cifra banilor este 1.

Semnificația ”cifrei avuției”, vezi ce bani îți aduce norocul din naștere:

1 – cifra „lider”. Faci bani, dar nu faci avere. Ești genul „inițiator”, ai curajul începutului în orice afacere, ai multe idei, câteodată chiar geniale.

2 – cifră ”risipitoare”. Nu prea poți strânge bani, deși știi cum să faci bani, dar nu și cum să-i folosești. Ești amator de lux și ți-l oferi fără să te uiți la ce cheltuiești, ai tendința să dai și să iei tot timpul bani cu împrumut.

3 – cifră fantastic de benefică în plan financiar! Ești genial, mai bun decât cei cu cifra 1. Ai idei, pe care, dacă le aplici cu discernământ și pasiune, implicare totală, poți obține mare avere, dar, atenție, ești cam cheltuitor și, cel mai mare pericol care te așteaptă după orice colț este că ai prostul obicei de a da altora ideile tale profitabile!

4 – cifră modestă. Ghinion, o duci foarte greu cu banii. Nu-ți vin banii doriți decât prin multă, multă muncă.

5 – o cifră benefică. Ai șansa să te naști într-o familie bogată. Iar dacă nu, oricum aptitudinile tale ieșite din comun te ajută să câștigi bani. Fii generos, că ai de unde, cu cât vei dărui mai mult, cu atât vei aduna mai mulți bani.

6 – cifră ”muncitoare”. Te mulțumești cu puțin, vrei un serviciu stabil, care să-ți asigure un salariu, chiar dacă modest, pe toată perioada angajării, până la pensie.

7 – cifră ”spectaculoasă”. Ești teribilist, nu te dai înapoi să calci strâmb pentru o îmbogățire rapidă. Ceri bani în stânga și în dreapta, ai idei, dar le amesteci tot timpul, n-ai răbdare să duci una la bun sfârșit.

8 – cifra infinitului. Ești persoana extremelor, nu știi să păstrezi o linie de mijloc. ”Nebunia” ta poate să-ți aducă niște câștiguri fabuloase, dar, în aceeași măsură, falimentul.

9 – cifră norocoasă. Nu știi să faci bani, dar ai mare noroc de bani.

Lasă un comentariu