Înainte de Adela Popescu, Radu Vâlcan a fost căsătorit cu Tereza. Ce s-a întâmplat cu prima soție a vedetei TV

eduard

Radu Vâlcan a mai fost căsătorit, iar prima sa soție este o prosperă femeie de afaceri. Între el și Tereza Tranakas este o diferență de aproape șapte ani. Cei doi s-au cunoscut când el avea 20 de ani. După divorț, ea păstrat numele de familie al vedetei până când s-a recăsătorit cu un prosper om de afaceri. În prezent, Tereza și Dimitris Tranakas au un copil împreună și dețin o mare companie de advertising din România. După divorț, Radu Vâlcan a făcut mai multe cuceriri.

În trecut, s-a speculat că Radu a avut o relație cu Mădălina Manole și cu partenera sa de la Dansez pentru Tine. Radu Vâlcan și Adela Popescu s-au căsătorit în 2015. Ceremonia a avut loc departe de ochii presei și au participat doar 60 de invitați. În această vară, cei doi au devenit părinți pentru a treia oară.

De ce s-a despărțit Radu Vâlcan de prima soție
Celebrul actor și fosta sa soție s-au cunoscut când el avea doar 20 de ani și era manechin. Radu Vâlcan și Tereza au divorțat în 2007, după doar patru ani de căsnicie. După despărțire, Radu Vâlcan s-a căsătorit cu Adela Popescu, în anul 2015. De-a lungul relației, cei doi au păstrat discreția și s-au căsătorit într-o locație de basm. Fosta soție a lui Radu Vâlcan este cu aproape șapte ani mai mare decât celebrul actor. Din această căsnicie, vedeta a avut multe lucruri de învățat, dar totul s-a terminat atunci când el și Tereza nu au mai putut găsi un numitor comun. În opinia lui Radu, pur și simplu nu le-a fost scris să fie împreună. După divorț, bunurile au fost împărțite, dar Tereza a păstrat numele de familie al actorului până când s-a recăsătorit.

Până să-și înceapă relația cu Adela Popescu, Radu Vâlcan a făcut mai multe cuceriri. Printre acestea se zvonește că ar fi și Mădălina Manole. În 2009, Radu Vâlcan a participat la emisiunea Dansez pentru Tine. Între el și partenera sa, Elena Voscoboinic, a fost foarte multă chimie, încât publicul a speculat că cei doi sunt împreună. Dacă a existat o relație între cei doi, rămâne un mister. Cei doi nu au recunoscut relația.

Tereza și-a refăcut viața
Tereza Tranakas este o prosperă femeie de afaceri. La începutul anilor 2000, aceasta l-a cunoscut pe Elon Musk. După ce a divorțat de celebrul Radu Vâlcan, și-a refăcut viața alături de Dimitris Tranakas. Acesta este un cetățean grec și deține o campanie de advertising. Cei doi s-au căsătorit în 2010 și au un copil împreună. Până la nunta cu Dimitris, Tereza i-a păstrat numele fostului soț. În prezent, aceasta conduce alături de soțul ei cea mai mare companie de advertising din România.

Deși a ajuns la vârsta de 50 de ani, femeia de afaceri se menține într-o formă de invidiat. Întrebată care este rețeta succesului, Tereza este de părere că succesul reprezintă o dezvoltare armonioasă și organică a agenției, o evoluție constantă care ne permite să adăugăm valoare în jurul nostru, în relațiile și parteneriatele pe care le clădim. Firma se numește Oxygen și are birouri în mai multe orașe, ca București și Cluj Napoca. De-a lungul timpului, agenția s-a rebranduit și și-a creat un website. Pe parcursul pandemiei, majoritatea proiectelor importante s-au amânat, dar Tereza speră că impactul nu va avea efecte pe termen lung.

Cum se înțelege Tereza cu Adela Popescu
În trecut, ea a mai ocupat funcția de corporate affairs manager la firma Cosmote. Fosta soție a lui Radu Vâlcan și-a terminat mandatul pe data de 14 noiembrie 2008. Datorită carierei de succes, Tereza Tranakas a fost prezentă la marile evenimente mondene, printre care și Gala Femeilor de Succes. Din acest motiv, ea și Adela Popescu s-au întâlnit de foarte multe ori și s-au salutat politicos. Așadar, Radu Vâlcan și prima sa soție și-au refăcut viața după divorț și au cariere înfloritoare, în domenii diferite.

Lasă un comentariu