În loc de petrecere, s-a făcut slujbă. Alexandra, tânăra mamă din Botoșani care a murit, ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere

eduard

În loc de petrecere, s-a făcut slujbă. Alexandra, tânăra mamă din Botoșani care a murit, ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere
Alexandra Ivanov, tânăra mamă care a murit din cauza sistemului medical din România și din cauza nepăsării unor medici, ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de naștere astăzi, însă familia a decis să oficializeze o slujbă religioasă în memoria ei.

La locul de veci s-au adunat mai mulți oameni, împreună cu preoții, pentru a fi alături de Alexandra, cu fețele îndreptate spre mormântul tinerei, cei care au iubit-o, sunt încă marcați de durere.

Reamintim faptul că Alexandra Ivanov, o tânără mămică însărcinată cu al patrulea copil, a murit într-un spital din Botoșani în urmă cu aproape două săptămâni.

Povestea cumplită a început în noaptea de joi spre vineri, 18 august, când Alexandra a început să sângereze. Alexandra a ajuns la maternitatea din Botoșani, în grija medicilor, în numai câteva minute, însă medicii au decis că nu reprezintă o urgență și a fost lăsată până dimineață, deși femeia le-a spus că are dureri crunte. Starea tinerei s-a deteriorat, iar vineri dimineață tânăra s-a stins din viață.

Deși toată noaptea, Alexandra a avut dureri și sângerări, niciun medic nu a intervenit. În jurul orei 8.00 dimineața, vineri, 18 august 2023, Alexandra Ivanov murea după o noapte de chin, din cauza unui edem pulmonar și a unei insuficiențe cardio-respiratorii.

Lasă un comentariu