În Fiecare An, Romanița Iovan Urca În Apropierea Locului În Care Pilotul Adrian Iovan Și-A Pierdut VIAȚA.

eduard

Romanița Iovan este o prezență discretă, așa a fost dintotdeauna, în contradicție cu meseria ei care a ținut-o mulți ani în lumina reflectoarelor.

De-a lungul anilor, Romanița a trecut prin multe greutăți, despre care lumea nu știe mare lucru.

Publicul știe doar de tragedia aviatică în care a murit fostul ei soț, pilotul Adrian Iovan, tatăl copilului ei.

Cele mai grele momente din viața Romaniței Iovan

Romanița Iovan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre ce se întâmplă acum în viața ei.

Fostul manechin și fotomodel a mărturisit că este într-o relație cu un avocat, cu 12 ani mai tânăr decât ea. Cei doi se iubesc și au o poveste frumoasă de dragoste, care însă nu a fost lipsită de evenimente extrem de grele, marcante pentru amândoi.

Romanița Iovan a pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani. Și-a dorit să devină mamă din nou, dar nu a fost să fie și a trebuit să depășească acest eveniment cumplit.

Mi-am dorit, pentru că se și întâmplase, la un moment dat. Din păcate, am pierdut sarcina. Ar fi trebuit să fie fetiță, ziceam noi. N-a turmentat cu nimic relația noastră.

Lucrurile au mers firesc, suntem doi oameni maturi. Ce ne dorim este să fie echilibru între noi, să ne iubim. Asta e important, restul nu mai contează, a declarat Romanița Iovan în emisiunea „La Măruță”.

Din nefericire, aceasta nu a fost prima sarcină pe care Romanița Iovan a pierdut-o. S-a mai întâmplat în urmă cu foarte mulți ani, înainte ca femeia de afaceri să-l nască pe Albert, fiul ei și al regretatului Adrian Iovan.

Romanița Iovan, adevărul despre moartea pilotului Adrian Iovan

În cadrul aceleiași emisiuni, creatoarea de modă a vorbit despre moartea fostului ei soț, Adrian Iovan. Pilotul s-a stins în 2014, la vârsta de 55 de ani, în accidentul aviatic din Munții Apuseni, în care au murit și o tânără

Romanița Iovan a spus că ea și Adrian Iovan erau în relații foarte bune, în ciuda faptului că divorțaseră.

I-a fost tare greu să-i explice fiului ei că tatăl său a murit. Potrivit spuselor creatoarei de modă, pilotul a murit pentru că a făcut hipotermie.

A murit că a înghețat, hipotermie, asta scrie pe certificatul de deces, a spus Romanița Iovan.

Femeia de afaceri a declarat că fiul ei nu poate să conceapă cum dintr-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tatăl lui.

Lasă un comentariu