În ce relații a rămas Bianca Drăgușanu cu Victor Slav la aproape 10 ani de la divorț: „Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb”

eduard

Povestea de dragoste dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a fost una extrem de mediatizată la vremea respectivă, la fel și divorțul lor, unul total neașteptat. Un an a durat căsnicia lor cu acte, după care cei doi, în mod neașteptat și-au mai dat o șansă. Aceasta a fost, cu siguranță, cea mai bună decizie, deoarece astfel a venit pe lume adorabila Sofia, unicul copil al cuplului, care urmează să împlinească 6 ani și seamănă teribil cu tatăl ei. Iată ce dezvăluie Bianca despre relația cu fostul ei soț!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, însă frumusețea nu a fost de ajuns pentru a-și păstra familia, evident. În 2014, după ce ea a fugit la Paris cu Adrian Cristea fostul său iubit, chiar în timp ce era căsătorită, Victor Slav a divorțat de Bianca. Ulterior și-au mai acordat o șansă și a venit pe lume Sofia, fiica lor, însă cuplul lor tot s-a destrămat.

Ulterior Bianca a fost căsătorită cu Alex Bodi și nici acest mariaj nu a rezistat, iar acum este într-o relație cu Gabi Bădălău, relație care a avut și ea destule suișuri și coborâșuri. Probabil că cea mai bună relație Bianca o are acum tot cu Victor, primul ei soț, de care îl leagă și Sofia. Vedeta mărturisește că se înțeleg bine acum.

„Suntem doi oameni maturi, am rămas în limitele unei prietenii să spun, normale, cu respect. Ne respectăm de dragul copilului, nu ştiu foarte multe cazuri la noi, din ce am văzut cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb, ceea ce e foarte dureros. Copilul are cel mai mult de suferit dintr-un divorț. Ne știm foarte bine, știm fiecare ce are de făcut, la noi nu s-a pus problema’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Dat fiind că acum au amândoi alți parteneri, Bianca a vorbit și despre relația pe care o are Sofia atât cu iubitul mamei sale, cât și cu iubita tatălui ei.

„Cu actuala lui se înțelege bine pentru că ar fi, nu știu, stupid să nu se înțelege bine. Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă, numai o femeie proastă nu s-ar înțelege bine cu copilul bărbatului cu care stă în casă. Iar cu Gabi se înțelege foarte bine, sunt prieteni, vorbesc, au secrete, ieșim împreună la masă, avem activități împreună. Am fost la mare împreună, suntem ok’, a mai spus Bianca pentru sursa citată.

De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav
Cu ceva timp în urmă, Bianca Drăgușanu dezvăluia că ea a fost cea care a decis să divorțeze de Victor Slav, chiar dacă aveau un copil împreună și el încă o mai iubea. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a mărturisit că Victor a luptat mult pentru căsnicia lor, voia să păstreze familia pe care o avea, însă n-a mai fost posibil, cu toate insistențele lui.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să-și unească destinele în anul 2013, iar, un an mai târziu au divorțat. Ulterior, au decis să-și mai dea o șansă, și din relația lor a rezultat Sofia Natalia Slav, care s-a născut în 2016.

Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre începutul relației sale cu Victor Slav și a identificat cauza care a dus la separarea lor, după șase ani împreună.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună„, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la „Xtra Night Show.

Lasă un comentariu