Imagini șocante cu Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis 2 tineri. Cum s-a filmat tânărul de 19 ani, înainte de tragedie: „Banii ăștia îi fac doar într-o lună”

eduard

În mediul online au apărut imagini halucinante cu Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a omorât două persoane, după ce s-a urcat drogat la volan. Deși avocata acestuia a susținut zilele trecute că este pentru prima dată când băiatul consumă substanțe interzise, un filmuleț devenit viral pe rețelele de socializare o contrazice. Beizadeaua obișnuia să se distreze în acest fel cu prietenii săi, ba chiar îi plăcea să se laude în mediul online.

Imaginile din galeria video au un puternic impact emoțional! Vlad Pascu apare în filmare într-o stare îngrijorătoare, la fel ca și tânăra care se afla cu el în casă. Tânărul abia reușește să articuleze cuvintele, arată la cameră mai multe folii de pastile, jumătate din ele consumate.

La un moment dat, băiatul începe să se laude cu banii și afacerile pe care le are și spune că oamenii care îl privesc nu ar putea ajunge la nivelul său niciodată.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spune tânărul în filmuleț.

Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga. De asemenea, tânăra menționează numele altui amic și îi transmite că a făcut rost de pastilele pe care acesta le căuta cu câteva zile în urmă.

„Raul astea sunt pentru tine. Știu că, căutai ieri. O@#%^a este viața noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani!”, a spus tânăra care se afla cu Vlad Pascu.

Comportamentul acestor tineri nu trebuie sub nicio formă urmat! Marți, 28 august, două familii și-au îngropat copiii, distruși de durere pentru că Vlad Pascu s-a urcat la volan drogat, inconștient de urmările pe care le-ar putea avea fapta lui.

Autoritățile ar fi putut preveni tragedia din Vama Veche
Cu câteva ore înainte de a lua viața celor doi tineri, Vlad Pascu a fost oprit de două ori de polițiști în trafic. Deși în mașina lui au fost găsite substanțe interzise, oamenii legii nu i-au făcut un test antidrog.

Șeful IPJ Constanța a explicat ieri faptul că șoferul nu a fost testat deoarece nu prezenta un comportament care să indice că ar fi consumat substanțe interzise. În schimb, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

Lasă un comentariu