Imagini înduioșătoare cu Bruce Willis. Soția actorului: „E greu să trăiești cu demența”

eduard

Bruce Willis (68 de ani) e tot mai schimbat, iar cele mai recente imagini cu el demonstrează asta. Actorul pare că a îmbătrânit subit și are o privire pierdută, semn că boala începe să își arate tot mai abitir semnele.

Bruce Willis a fost surprins, zilele trecute, în Los Angeles, într-o mașină, dar pe locul pasagerului.

Soția starului, Emma Heming, a vorbit într-un mod sfâșietor despre boala cu care se luptă actorul, și care s-a înrăutățit, admițând că este „greu de știut” dacă starul de la Hollywood este sau nu conștient de afecțiunea pe care o are.

Bruce Willis, îngrijit de fetele lui
În luna februarie a acestui an, Emma a anunțat că bărbatul de 68 de ani a fost diagnosticat cu demență frontotemporală – care provoacă o deteriorare a comportamentului, personalității și limbajului.

Ea a dezvăluit, de asemenea, că în toată această situație un lucru e înduioșător, să le urmărești pe cele două fiice ale lor, Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de opt ani, cum au grijă de tatăl lor.

„E greu să trăiești cu demența”, a spus ea, în emisiunea Today. „Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Când spun că aceasta este o boală a familiei, chiar este”, a precizat Emma Heming.

Ce știu copiii lui Bruce Willis
Vedeta a recunoscut că le-a vorbit și copiilor despre lupta tatălui lor. „Suntem o familie sinceră și deschisă. Și, cel mai important lucru a fost să putem spune care este boala, că putem explica ce este, pentru că atunci când știi care este afecțiunea din punct de vedere medical, totul are sens.

Așa că a fost important să le spunem despre ce este vorba, pentru că, știi, nu vreau să existe vreun stigmat legat de diagnosticul tatălui lor sau pentru orice formă de demență”, a mai spus soția lui Bruce Willis.

Când a fost întrebată de gazda Hoda Kotb dacă actorul este conștient de ceea ce i se întâmplă, Emma Heming a făcut o pauză și a replicat: „Greu de știut”.

Emma Heming, despre diagnosticul primit de soțul său
Dar, în ciuda momentelor dificile pe care le trăiesc, Emma Heming a admis că primirea unui diagnostic le-a făcut viața „mai ușoară”.

„Cred că a fost o binecuvântare și un blestem. Nu face ca totul să fie mai puțin dureros, dar faptul că sunt în acceptare și că știu ce i se întâmplă lui Bruce face ca totul să fie un pic mai ușor”, mărturisește Emma.

„Este foarte important pentru mine să ridic privirea de la durere și tristețe”
Deși trăirile li s-au schimbat radical, Emma Heming recunoaște că în viața lor există și momente care îi bucură.

„Se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața noastră. Este foarte important pentru mine să ridic privirea de la durere și tristețe, astfel încât să pot vedea ce se întâmplă în jurul nostru”, a adăugat Emma.

Lasă un comentariu