Imagini de senzație cu Andrada de la „Puterea Dragostei”. Bruneta și-a pus urmăritorii pe jar

0

Andrada de la „Puterea Dragostei” surprinde din nou. Bruneta s-a pozat într-o rochiță extrem de sexy care i-a uimit pe urmăritorii săi, de pe rețelele de socializare.

Andrada de la „Puterea Dragostei” face senzație pe internet. Bruneta s-a pozat într-o rochiță de mătase, mov, extrem de scurtă. Concurenta sezonului trei a emisiunii „Puterea Dragostei” a fost imediat apreciată de fani. „Cea mai frumoasă!”, „Te iubesc!”, „Ce suflețel ai!” sunt doar câteva dintre comentariile primite.
Andrada – una dintre cele mai controversate concurente din casa „Puterea Dragostei”
Focoasa Andrada se numără printre personajele cele mai controversate din casa iubirii de la Kanal D. Deși fanii au speculat că s-a îngrășat mult în ultima perioadă, ea se simte bine în pielea ei. Ea a spus adevărul despre greutatea ei, într-un live făcut alături de David. De curând, Andrada a încheiat relația cu Alexandru de la „Puterea Dragostei”. Ei formau un cuplu apreciat mult de public.
,,Am pus 5 kg în plus, dar toată lumea exagerează cu greutatea mea. Eu nu mănânc mult, dar însă la dulciuri nu mă pot abține. Acum sunt la dietă până pe 20 decembrie, dar de sărbători sigur pun înapoi ce dau jos acum. (…) Am fost pe Bosfor și am alergat”, a mărturisit Andrada de la „Puterea Dragostei”.
„Pe cine interesează? Oricum vorbesc ce vor ei”, a mai spus tânăra.
La începutul sezonului 3, Andrada și David au decis să formeze un cuplu, care, totuși, nu a rezistat prea mult. După ce, într-o perioadă de pauză de la filmări, David a dispărut timp de 4 zile, lucru care a enervat-o la culme pe Andrada. Ulterior, David a fost cel care a pus punct relației.