Iluzie optică pentru cei cu privirea ageră. Tu poţi vedea clădirea care are o pisică? Doar cei mai inteligenţi reuşesc

eduard

O nouă provocare a devenit virală pe internet, testând atât vederea ascuțită, cât și inteligența participanților. Te crezi cu o vedere perfectă și un IQ ridicat? Încearcă să găsești pisica uriașă ascunsă în imaginea aglomerată cu clădiri zgârie-nori. Ai la dispoziție 5 secunde!

Iluzia optică devenită virală
Această iluzie optică care a făcut furori pe rețelele sociale i-a pus în dificultate pe mulți, întrucât felina perfect camuflată pare să nu fie de găsit în peisajul urban.

Dacă reușești să o identifici rapid, demonstrezi că ai ochii unui șoim. În imagine, clădirile înalte par normale la prima vedere, dar, odată ce afli că undeva între ele este ascunsă o pisică, începe vânătoarea.

Persoanele cu o vedere excelentă ar trebui să poată localiza rapid această acest animal de companie prietenos, înainte să fie prea târziu.

Totuși, abilitățile de ascundere excepționale ale pisicii au indignat mulți participanți, considerând provocarea imposibil de descifrat.

Animalul se integrează subtil în forografie, având o poziție neobișnuită care distrage atenția și te face să pierzi secunde prețioase.

Rezolvarea acestei iluzii optice complexe te-ar putea califica drept un bun vânător în viața sălbatică, grație abilităților tale remarcabile de observare.

Studiile arată că persoanele care se angajează regulat în rezolvarea acestui tip de provocări își îmbunătățesc semnificativ abilitățile de rezolvare a problemelor, concentrarea și atenția.

Psihologii de la Universitatea din Glasgow au descoperit că descifrarea iluziilor optice poate îmbunătăți vederea, permițându-ți să citești litere mici.

Cum poți găsi pisica năzdrăvană?
Potrivit ZenBusiness, „aceste puzzle-uri vizuale îți pot oferi un antrenament mental bun, care, la rândul său, te poate ajuta să gândești mai eficient și să rezolvi probleme mai ușor.”

Astfel, fotografia a stârnit entuziasmul multora de a găsi pisica, care s-au luptat din cauza numărului mare de distrageri și a felului ingenios în care a fost plasată imaginea.

În cazul pozei cu clădiri, persoanele cu un IQ vizual ridicat ar trebui să o poată identifica în câteva secunde și să aibă suficient timp pentru a se bucura de restul imaginii.

Încă nu ai găsit pisica șireată? Iată un indiciu care te-ar putea ajuta: pisica a ales unul dintre cele patru colțuri ale imaginii pentru a se ascunde. Așa că grăbește-te, pentru că timpul tău este pe cale să expire.

Dacă totuși n ai zărit animalul, vei găsi răspunsul în galeria foto.

Lasă un comentariu